Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta
Çfar jastëku ju nevoitet për një gjumë më të rehatshëm

Çfar jastëku ju nevoitet për një gjumë më të rehatshëm

Jasteku ashtu si dhe shtrati juaj duhet të ofrojë mbështetje të mirë për trupin tuaj, jastëk juaj duhet të ju jap komoditetin e duhur për pozicionin e kokës dhe qafës siç duhet. Jasteku duhet të mbajë kokën në të njëjtën lidhje me shpatullat tuaja dhe shpinë.

Nëse ju fle në krah, ju mund të dëshironi një jastëk mjaft të fortë për të dhënë kokës dhe qafës mbështetjen tuaj. Nëse ju fleni në shpinë, provoni një jastëk të mesme të fortë për djepin e kokës për ti "dhënë" komoditetin e duhur. Dhe nëse ju fleni në bark (edhe pse disa mjekë janë kundër këtij pozicion), zgjidhni një jastëk të butë për të pakësuar barrën në qafën tuaj. Konsumatorët sotë kanë qasje në një shumëllojshmëri për zgjedhjen e jastekëve dhe një shumëllojshmëri të çmimeve. Blerja e jastekëve të duhur është një pjesë thelbësore e ndërtimit të sistemit tuaj të përsosur të gjumit.   

Afati për sa kohë një jastëk mund të përdoret shpesh varet nga cilësia e jastëkut. Në përgjithësi, jastëkët duhet të zëvendësohet çdo vitë, por disa jastekë mund të prishen më shpejt se të tjerët. Një test i thjeshtë për të përcaktuar nëse jasteku juaj ka nevojë të zëvendësohet është; shtëngoje jastëkun tuaj në gjysmë dhe lejoje ta nxjer jashtë ajrin. Në përgjithësi, në lirimin e jastëkut ajo kthen përsëri formën e tij origjinale dhe plotësinë. Në qoftë se jo, atëherë është koha e mundshme për një të ri.  
Përveç kësaj, jastëkët mund të tregojnë shenja të ndryshme ne kalimin e kohës. Nëse vëni re shenjat e mëposhtme, ju duhet të konsideroni zëvendësimin e jastëkun tuaj.  

  •     Më nuk ndiheni komod ashtut si kur e keni blerë atë
  •     Tregon shenja të dukshme të papastërtisë
  •     Ndihet i trazuar dhe me gunga