Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Dormeo Trend Set funksionon nga poshtë deri lartë

Ai parandalon shfaqjën e pluhurit dhe lagshtisë prandaj mundëson një ambient të sigurtë ndaj alergjive.

Studime të ndryshme shkencore kanë treguar që çarçafët e përbërë vetëm nga pambuku lejojnë zhvillimin e grimcave alergjene. Prandaj Trend Set prodhohet nga kombinimi i mikrofibrave dhe 100% pambuk që të arrijë veçorinë anti-alergjike.

Siguroni vetës një mix të përsosur nga pambuku tradicionalisht natyral dhe mikrofibra të kohës së re, dhe thuani alergjive “tung tung”.