Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Bebet do të duhej të flinin në shpinë

Fëmijët deri sa t’i mbushin 12 muaj do të duhej të flinin në shpinë në dyshek të fortë dhe në të njëjtën dhomë me prindërit, por jo bashkë me ta në krevat, është njëra ndër porositë që ka publikuar Akademia Amerikane e Pediatërve.

Pediatrit gjithashtu këshillojnë që gjatë ditës fëmijës duhet ndërruar pozitën, që të vendoset anash, në mënyrë që koka t’i marrë formë të drejtë.

Pediatrit amerikanë konsiderojnë që bebet kur janë zgjuar, një kohë duhet ta kalojnë të shtrira në stomak, mirëpo vetëm nën kujdesin e të rriturve.

Vendosja e bebes në bark, që më parë ka qenë rregull, tani shmanget për shkak të zhvillimit të drejtë të këmbëv