Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Ëndrat për beben tuaj

I dashuri im ka ëndruar se Kishte një bebë vajzë me ermin Eva e cila kishte lindur më 15 Qershor.

Jam e interesuar se çka do të thot.

Përgjigjja

Ëndra e të dashurit tuaj që të ketë fëmijë tregon:

  • dëshira e tijë për të treguar më shumë kujdes ndaj tij tregon nevojën e tij dhe ushqen fëmijërinë e brendshme,
  • të merr përsipër përgjegjësin për dikend tjetër apo të merr shum përgjegjësi dhe presion ( fatkeqësisht ju nuk keni thënë nëse ka pranuar fëmijën me kënaqësi apo jo),
  • Një fillim i ri: kariera, dashuria...,
  • ndoshta edhe një shprehje e shpenzimi të kohës me fëmijë,
  • Ndërgjegjëshmërria eksploron mendjen se si do të ishte të kesh fëmijë. Në këtë rast emir dhe data e lindjes janë vetëm përmbushje logjike të ëndrës.

Nuk kemi asnjëherë vetëm një përgjigje kur i spjegojm ëndrat: ju mundë ti spejgoni ato vet me përshkrim.