Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta
Fli sot me gjatë sepse ështe ditë e vecantë

Fli sot me gjatë sepse ështe ditë e vecantë

Ndani 5 min të kohës suaj më 17 mars 2017 dhe kuptoni rendësine e një gjumi të rehatshëm.

Pasiqë një të tretën e jetës e kalojmë në gjumë, Dormeo është i bindur që gjumi i parehatshëm do te ju sjell pasoja negative shëndetësore. Gjumi ka një ndikim të madh në shëndetin dhe jetën tonë. Ndikon në vendimmarrje, inteligjencë, emocione, humor, marrëdhënie, funksionin e njohurisë, produktivitet dhe kreativitet. Per te jetuar me se miri gjumi cilesor eshte esencial. Të nxitur nga inovacioni dhe shëndeti qëllimi kresor i Dormeos është të sjelle revolucion ne permiresimin e gjumit dhe kualitetit te jetes.  
Mbi 5 milion konsumatorë të kënaqur që flejne në dyshekun Dormeo është fakti që Dormeo është zgjidhja më e kompletuar per gjumin më të rehatshëm. Dysheku Dormeo prodhohet me teknologjite e fundit që të ju shnderroje jeten. Me padurim presim të festojmë gjumin me JU.