• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta
Club5*

Festojmë 7 vite së bashku, klubi me 5 yje!

Gjumi i mirë përmirëson shëndetin

Gjumi i mirë përmirëson shëndetin

Qëllimi i trajtimit të ç’regullimeve të gjumit në nivel bazik duhen të konsiderohen si ç’regullime gjumi dhe si pasojë e lodhjeve ditore, duke përjashtuar lodhjen sekondare dhe parandalimeve të zvoglimit të kushteve të shëndetit të pacientëve.

Lodhja ditore mundë të jetë si pasojë e ç’regullimeve të gjumit

»Qëllimi i trajtimit të ç’regullimeve të gjumit në nivel bazik duhen të konsiderohen si ç’regullime gjumi dhe si pasojë e lodhjeve ditore, duke përjashtuar lodhjen sekondare dhe parandalimeve të zvoglimit të kushteve të shëndetit të pacientëve.« thekson dr. Nena Kopičavar Guček duke biseduar për rëndësin e trajtimit të gjumit në nivel të mjekut personal.

Prindërit kanë një rol të rëndësishëm në higjenën e shëndetit

Menjëher pas lindjes, prindërit duhet të fillojnë ti mësojnë fëmijët drejt për higjienën e gjumit.

Normalisht, shkaktarët të problemeve të gjumit tek fëmijët shpesh janë të lidhura me faktin se prindërit nuk kujdesen për limitimet e kohës dhe higjienën e duhur të gjumit.

» Ne kemi vërejtur tek 60 dhe 70 fëmijë me problem në klinikë ç’do vit, dhe numri po ritet ç’do vit.

Problemet më të zakonshme të fëmijëve në klinikën tonë janë pagjumësia me kohë-zgjatje kur i vë në gjumë dhe ecja frekuente në natë, probleme të përsëritshme të lidhura me gjumin, të cilat quhen parasomnias,« thot Dr. Barbara Gnidovec Stražišar.

Narkolepsi – një sëmundje e rallë e »gjumit«

Narkolepsia është një sëmundje e rallë me përgjumje ditore ekstreme dhe nevojën e pandalur të gjumit. Kjo është një sëmundje kronike e patrajtueshme, por pacientët mundë të marin një lehtësim mjekësor, simptomat kryesore të narkolepsisë.

Vetëm me trajtim të veqanta me ilaqe, pacientët me narkolepsi prap jetojnë të kënaqur dhe me jetë kreative.

Ata mundë të mundë të planifikojnë kotje të shkurtëra gjatë ditës, dhe kjo lehtëson numrin e gjumit të parashikueshëm gjatë ditës, dhe në të njejtën kohë është e pamundur të merni doza të vogla të ilaqeve.

 • Pagesa pas pranimit të porosisë
  Pagesa kryhet vetëm kur pranoni porosinë tuaj. Ne ju garantojmë sigurinë e plotë të të dhënave tuaja.
 • Transport në të gjithë Kosovën
  Ne sjellim dërgesat direkt në shtëpinë tuaj në të gjitha qytetet e Kosovës. Ju paguani vetëm pas pranimit të porosisë tuaj.
 • Na telefononi

  Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 244 644 77

 • Pagesa 100% të sigurta
  Ju mund të jeni plotësisht të sigurtë për pagesat e bëra në faqet tona. Ne mbrojmë të dhënat tuaja, dhe respektojnë privatësinë tuaj.

Dormeo Kosova - Brend që siguron komfort dhe kualitet të lartë të gjumit

Dyshek, mbulesa, këllëf, batanije, jorgan, jastak, mbishtresa dhe aksesorë kualitativ. Çdo gjë që ju nevojitet për komfort dhe gjumë të shëndetshëm.

Klientët Dormeo e duan dyshekun e tyre. Dhe jo vetëm për cilësinë e lartë. Ose karakteristikat anatomike dhe ortopedike. Ose garancia deri në 15 vjet që ofrohet. Janë të gjitha këto gjëra plus faktit që Dyshekët Dormeo janë jashtëzakonisht të rehatshëm dhe ju japin gjumin që dëshironi.

Ne jemi të gjithë ndryshe. Me forma të ndryshme të trupit, pesha të ndryshme, preferenca të ndryshme të gjumit. Por kur duam të flemë gjum, krevati perfekt për të gjithë ne duhet të jetë i njëjtë - i rehatshëm, i ngrohtë, ndjesia e të fjeturit mbi një re, apo jo? Në jetën reale, krevati perfekt për cilindo është ndryshe. Dhe ne i kemi të gjithë. Të butë dhe të fortë, me përbërje të materialeve natyrore cilësore, me përmasa të ndryshme, ergonomike, dhe mbi të gjitha shumë të rehatshme. Po, ky është Dormeo!

A e dini që çdo sekondë personat vuajnë nga problemet e gjumit? Në qoftë se jeni një nga ata, jini të sigurtë, që nuk jeni i vetmi. Nuk ka zgjidhje të shkurtra. Zgjidhja e vetme - një dyshek i mirë.

Për të siguruar një ambient cilësor fjetjeje, çdo dyshek Dormeo duhet të kaloj testin e rezistencës. Jo vetëm për të garantuar një dyshek cilësor të avancuar, por dhe tju japi juve teknologjinë më të mirë për të mbajtur trupin tuaj ndërsa jeni duke fjetur dhe duke u shplodhur.

Eksploroni shkencën e gjumit e cila do ndryshojë jetën tuaj. Ju prezantojmë dyshekun tonë më të ri. Nje dyshek i cili është thjesht perfekt - Dormeo Air.

Rreth 1 Milion klientë kanë provuar dhe i kanë pëlqyer dyshekët Dormeo, dhe numri vazhdon dhe rritet. Bëhuni dhe ju pjesë e grupit i cili ka zbuluar gjumin perfekt.

Abonohu në të rejat tona

Telefono tani

Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi kujdesin ndaj konsumatorit në: 038 244 644 91

Për porosi telefononi në: 038 244 644 77