• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta
Club5*

Festojmë 7 vite së bashku, klubi me 5 yje!

Përmirësoni shprehitë e gjumit tuaj dhe shëndetin

Përmirësoni shprehitë e gjumit tuaj dhe shëndetin

Problemet me gjumë janë shpesh rezultat i shprehive të gjumit, të cilat me kohë vijnë dhe bëhen pjesë e rëndësishme e jetës sonë. Për gjumë të mirë ju vetëm duhet t`i merrni parasysh disa rregulla dhe të keni një qëndrim të drejtë ndaj gjumit.

Problemet me gjumë janë shpesh rezultat i shprehive të gjumit, të cilat me kohë vijnë dhe bëhen pjesë e rëndësishme e jetës sonë. Për gjumë të mirë ju vetëm duhet t`i merrni parasysh disa rregulla dhe të keni një qëndrim të drejtë ndaj gjumit.

Degjone orën tuaj të brendshme, e cila rregullon ciklin e juaj të gjumit dhe të zgjuarjes. Ora fiziologjike për 24 orë monitoron shumicën e proceseve fizike dhe funksionale, si temperaturën e trupit apo valët e trurit. Për të pasur gjumë të mirë ne duhet të jetojmë dhe të veprojmë sipas kësaj ore.

Disa këshilla:

 • Zgjohuni çdo ditë në të njejtën kohë. Gradualisht, kjo rutinë do ta drejtojë orën e juaj të brendshme dhe ju do të filloni të ndiheni të lodhur në të njejtën kohë.
 • Mos u mundoni që ta luftoni lodhjen. Shkoni në shtrat atëherë kur trupi i juaj është i gatshëm për gjumë.
 • Mos shkoni në shtrat nëse nuk jeni të lodhur. Kjo vetëm do t `i udhëheqë shprehitë e këqija sikur të shtrihemi në shtrat dhe të fillojmë ta masim tavanin. Shtrati juaj duhet të jetë i shoqëruar me gjumin.

Ndërrone ambientin e gjumit.

Dhoma e këndshme, e rehatshme, e errët dhe e qetë mund të jetë hapi i parë në drejtim të gjumit të mirë.

 • Sigurohuni që të bleni dyshekun e duhur; nuk duhet të jetë shumë i fortë apo shumë i butë.
 • Temperatura e dhomës duhet të jetë e këndshme.
 • Mos e shfrytëzoni shtratin e juaj për asgjë tjetër përveç për gjumë dhe sex. Bisedat telefonike, shiqimi i TV`së, leximi, etj, do ta shoqërojnë shtratin tuaj me aktivitete të ndryshme.

Rrini larg nga barërat e gjumit.

Disa njerëz përdorin barëra të gjumit që t'ju ndihmojnë për të fjetur më mirë, por në të vërtetë ato kanë efekt të kundërt.

 • Shumica e njerëzve mendojnë që cigarja relakson, por në fakt nikotina stimulon dhe të bënë që të jeshë më shumë i zgjuar.
 • Akooli ngadalëson funksionin e sistemit nervorë. Ai mundë të ju ndihmojë të fleni, por ai mund ta ndërprenë gjumin t'uaj në mes të natës. Ai mundë të përqajë motivet e gjumit tuaj dhe në mëngjesin e ardhshëm ju nuk do të ndiheni të çlodhur por të lodhur, ose me dhembje koke.
 • Kundërefekti i barërave të gjumit mund të jetë lodhja gjatë ditës. Është shumë i vështirë shkaku i problemeve të gjumit dhe pas një kohe të gjatë që keni konsumuar barëra për gjumë, është e pamundur që ju të mund të fleni pa to. Kjo mund të jetë zgjedhje afatshkurtër, por ju duhet të konsultoheni me mjekun t'uaj para se ti konsumoni ato.

Çlodhja

Duke pasur probleme me gjumë në shumë raste mund t'u sjellë deri tek stresi. Nëse jeni të shqetësuar me telashe, mundohuni që ti merrni 30 minuta nga koha juaj për relaksim para se të shkoni në shtrat. Përpiquni të kujtoni një vend të përshtatshëm për ju ku mund të relaksoheni dhe pushoni.

 • Pagesa pas pranimit të porosisë
  Pagesa kryhet vetëm kur pranoni porosinë tuaj. Ne ju garantojmë sigurinë e plotë të të dhënave tuaja.
 • Transport në të gjithë Kosovën
  Ne sjellim dërgesat direkt në shtëpinë tuaj në të gjitha qytetet e Kosovës. Ju paguani vetëm pas pranimit të porosisë tuaj.
 • Na telefononi

  Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 244 644 77

 • Pagesa 100% të sigurta
  Ju mund të jeni plotësisht të sigurtë për pagesat e bëra në faqet tona. Ne mbrojmë të dhënat tuaja, dhe respektojnë privatësinë tuaj.

Dormeo Kosova - Brend që siguron komfort dhe kualitet të lartë të gjumit

Dyshek, mbulesa, këllëf, batanije, jorgan, jastak, mbishtresa dhe aksesorë kualitativ. Çdo gjë që ju nevojitet për komfort dhe gjumë të shëndetshëm.

Klientët Dormeo e duan dyshekun e tyre. Dhe jo vetëm për cilësinë e lartë. Ose karakteristikat anatomike dhe ortopedike. Ose garancia deri në 15 vjet që ofrohet. Janë të gjitha këto gjëra plus faktit që Dyshekët Dormeo janë jashtëzakonisht të rehatshëm dhe ju japin gjumin që dëshironi.

Ne jemi të gjithë ndryshe. Me forma të ndryshme të trupit, pesha të ndryshme, preferenca të ndryshme të gjumit. Por kur duam të flemë gjum, krevati perfekt për të gjithë ne duhet të jetë i njëjtë - i rehatshëm, i ngrohtë, ndjesia e të fjeturit mbi një re, apo jo? Në jetën reale, krevati perfekt për cilindo është ndryshe. Dhe ne i kemi të gjithë. Të butë dhe të fortë, me përbërje të materialeve natyrore cilësore, me përmasa të ndryshme, ergonomike, dhe mbi të gjitha shumë të rehatshme. Po, ky është Dormeo!

A e dini që çdo sekondë personat vuajnë nga problemet e gjumit? Në qoftë se jeni një nga ata, jini të sigurtë, që nuk jeni i vetmi. Nuk ka zgjidhje të shkurtra. Zgjidhja e vetme - një dyshek i mirë.

Për të siguruar një ambient cilësor fjetjeje, çdo dyshek Dormeo duhet të kaloj testin e rezistencës. Jo vetëm për të garantuar një dyshek cilësor të avancuar, por dhe tju japi juve teknologjinë më të mirë për të mbajtur trupin tuaj ndërsa jeni duke fjetur dhe duke u shplodhur.

Eksploroni shkencën e gjumit e cila do ndryshojë jetën tuaj. Ju prezantojmë dyshekun tonë më të ri. Nje dyshek i cili është thjesht perfekt - Dormeo Air.

Rreth 1 Milion klientë kanë provuar dhe i kanë pëlqyer dyshekët Dormeo, dhe numri vazhdon dhe rritet. Bëhuni dhe ju pjesë e grupit i cili ka zbuluar gjumin perfekt.

Abonohu në të rejat tona

Telefono tani

Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi kujdesin ndaj konsumatorit në: 038 244 644 91

Për porosi telefononi në: 038 244 644 77