Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Jastëku i ri që garanton gjumë të rehatshëm gjatë udhëtimit

Të gjithë e kanë përjetuar ndjenjën e të ndenjurit zgjuar, gjatë një udhëtimi të gjatë.

Megjithëse, disa e kanë pasur jastëkun që vendoset prapa qafës, gjumi nuk ka dalë të jetë i mirë, meqë tundjet e shpeshta i kanë nxjerrë gjumin. Për këtë është krijuar ‘SkyDreamer’ për të ndihmuar udhëtarët, të flenë rehatshëm. Ky jastëk, për dallim nga ai i mëparshmi, vendoset në pjesën e qafës dhe mjekra vihet sipër saj. Në këtë mënyrë, lëvizjet e kokës reduktohen në masë të madhe, duke ruajtur gjumin