Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Këto tetë ushtrime mund t’i ndalin dhimbjet e shpinës

Dhimbja e vazhdueshme e shpinës vështirëson jetën e shumë personave, dhe kur nuk ka një arsye të dukshme të dhimbjes, atëherë nuk ka as “zgjidhje” po ashtu. Doktorët në Birmingham të Britanisë së madhe thonë se bazuar në përvojën tonë 35 vjeçare në trajtimin e pacientëve, janë bindur se përgjigja e duhur për këta pacient nuk është më skanimi apo shpenzimi i qindra parave në fizioterapi por ushtrime të ndryshme të përditshme. Pra, zgjidhja është trajtimi ‘biofizik’ i dhimbjes. Këtu do të gjeni disa foto me pamjen e formave të ushtrimeve që mund të bëni çdo ditë: