Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Lehtë të mirëmbahet

Atë mund ta pastroni në 40°C dhe konsumoni më pak energji se zakonisht

Trend Set edhe pas pastrimit ruan shkëlqimin dhe butësinë.

Nuk keni nevojë të përdorni ndonjë zbardhues sepse mikrofibrat përshkak të kualitetit të prodhimit dhe teknologjisë innovative e ruajnë strukturën e tyre origjinale, prandaj Trend Seti i juaj do të mbetet komod dhe i butë.

Ju mund ta pastroni Trend Set në rrobalarëse në temperaturë të ulët, duke ju kursyer juve në energji elektrike, dhe duke mos pasur nevoj për hekurosje.