Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
 • Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta

Lidhje - Shprehni dashurinë pa fjalë

A ju duket sikur ne shpjegojmë çdo gjë në një mënyrë të gjatë dhe nuk i gjejmë fjalët e duhura për të shprehur atë që dëshirojmë ti themi? Është më mirë që ndonjëherë ti tregojmë sa të kujdesshme jemi me vepra. Duket se në shikim të parë partneri nuk do ta vërej këtë, por jeni gabim. Ata vërejnë ç’do gjë!

 

 

Poshtë mund të lexoni për disa nga veprat që mashkujt i adhurojnë. Duke bërë gjëra të thjeshta si këto ai thjeshtë do të ju adhuroj.

Çfare i pëlqen të dashurit tuaj:

 • Butësisht ta përqafoni shumë
 • Kur shkoni në dush së bashku apo kur i bashkoheni atij pa paralajmërim
 • Nëse i servoni atij mëngjes dhe kafe në shtrat
 • Nëse e pritni me një veshje seksi apo uniformë në divan
 • Pas një argumenti ju jeni e vetmja që dëshironi sex dhe mos mbani zili
 • Kur e befasoni me një drekë të porositur në punë apo pas punës së lodhshme
 • Nëse i dërgoni një SMS seksi
 • Nëse i shkruani atij që e doni një një copë letër dhe e ngjitni në ulse të veturës.
 • Kur ju ndonjëherë e mbushni frigoriferin me birrën e tij të preferuar pa i treguar
 • Kur pranoni faktin se edhe pse ju dëshironi ta keni veç për vete, e lejoni të del me shokë
 • Kur tregoni inters për trupin e tij
 • Kur e ftoni për piknik
 • Kur e joshni pak në ndejë

Ka shume mënyra që ta joshni. Mos e limitoni veten pa marë parasysh sa të çmendura i keni idetë. 

Bëhuni origjinale sa më shumë të jetë e mundur!

Është e rëndësishme që ta bëni me dashuri dhe kënaqësi.

Ju dëshirojmë shumë sukses dhe momente kënaqësie!