Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Nga 100% pambuk tek Mikrofibrat

Këllëfi i jorganit përbëhet nga 100% pambuk, ndërsa qepja e veçantë i jep shkëlqim

Brendësia e jorganit është e përbërë nga mikrofibra të avancuara Wellsleep® (mikrofibra të veçanta për gjumë), të cilat për momentin janë alternative më e mirë për produkte për fjetje.

Bëhet edhe më mirë!

Mikrofibrat janë një zbulim revulucionar të cilat në mënyrë gjeniale përdorën në shkencën e fjetjës. Ato jashtëzakonisht zgjatin qëndrueshmërinë e produktit, performancën dhe kualitetin në përgjithësi.

Kombinuar me 100% pambuk, ato bëjnë materialin ideal për fjetje që përmirëson mirëqeniën tuaj

Mikrofibrat Wellsleep® të Trend Set janë:

  • Komforte dhe të buta, me karakterisitka të për fjetje të mirë
  • Për të gjitha stinët duke lejuar frymëmarrje dhe siguruar temperaturë adekuate për gjumë të mirë
  • Formë “zig-zag”, duke formuar me qindra vrima të vogla për frymëmarrje dhe duke bërë jorganin më të ajrosur dhe të shëndetshëm
  • Mbrojtës për shkak të mikro strukturës që ka, dhe prandaj ideal për njerëz me alergji.
  • I butë në prekje dhe i lëhtë
  • I qëndrueshëm dhe kompakt duke bërë atë ideal edhe për kushte të vështira (përdorim në ambient të hapur, në vende me lagështi etj.)