Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Ngjyrat - Reagimi Emocional

Reagimi Emocional

Ne mundë të krijojmë atmosferë në dhomë dhe për veten tonë me ngjyra. Ato mundë të na qetësojnë apo irritojnë, inspirojnë apo stimulojnë.

Kjo është sepse ju duhet të uleni për pakë kohë para se ta dekoroni me ngjyra. Shijoni momentet e qetësis dhe imagjinoni se ç’far do të bëni në këtë dhomë, si do të jetë atmosfera, dhe duke u bazuar në këtë vendosni për ngjyrën. Kushtoni vëmendje speciale dhomës së fjetjes, sepse ajo është vetëm e juaja.

Bardh & e zi

Këto janë ngjyrat më të pashme. E zeza është karakteristike dhe shpesh shenjë mbrojtëse për tinejgjerët. Sigurisht e bën dhomën më të vogël dhe mundë të duket depresive, pasi që nuk lejon dritën. E bardha ka efekt të kundërt. E bën dhomën të duket më e madhe dhe e ndriqon. Për disa njerz është e shumët, për atë ata që nuk mundë të relaksohen dhe të pushojnë në kësi vendi.

E kaltër & e gjelbër

Të dyja janë ngjyra qetësuese, pasi që na kujtojnë natyrën; e gjelbërta – bimët, e kaltërta- qiellin, ujin. Shumica e njerëzve i përjetojnë ato si njgjyra relasksuese, të cilat ju bëjnë ta haroni tensionin e përditshmërisë. Kjo është pasi që nuk quditemi se shpesh gjejmë ato tek njerëzit e vjetër në dhomë. Disa hije të së kaltërtës mundë të duken shumë të ftohta, kështuqë bëhuni të kujdesshëm ato nuk mbizotërojnë vendin.

E kuqe & e verdhë

Të dyja janë ngacmuese, njyra aktive. Ato përshtaten në dhoma ku kalojmë kohë aktive. Nuk I gjejmë shpesh në dhoma të fjetjes, pasi që është e vështirë të relaksohesh me to. Natyrish, ju ndonjëher mundë ti kombinoni mirë të kuqen me të verdhën, me ngacmim të vogël është e mirëseardhur në dhomë të fjetjes. Për shembull ju mundë të keni një shtrat më me ngjyrë të diellit, apo pigjama të kuqe…

Trend

C’kado që ju do të vendosni. Për shembull ju mundë ti ngjyrosni muret, mobilet, apo mundë të vendosni për Dormeo. Seti për shtrat Trend, I cili do të krijoj shumë kombinime të ngjyrave në dhomën tuja të gjumit. Është i gatshëm set bazik, me njgyra të mbyllët e lehtë, portokalli-e kafe, dhe e përhimt-terkiz.

Vjollcë mbyllët e lehtë, si ngjyra e livandos, do të ju qetësoj dhe në të njejtën kohë do të ju dërgoj në botën imagjinare. Ju mundë të përdorni në c’do sezonë, veqanërisht në ditë të nxehta. Ju mundë ti shtoni ca livando dhe do fleni sikur të jeni në ndonjë fushë me livando.

Portokalli- kafe ju do të shtoni ndjesinë teno dhe energjike, të cilën e shkurtojmë. Ngjyra të ngrohta defenitivisht do të ju ngrohin trupin. Veqanërisht e rekomandojmë nëse keni dhomë të ftohtë apo kur dëshironi të keni dinamizëm dhe kënaqësi.

Përhimt-terkiz do të ju ndoihmoj të qetësoheni dhe relaksoheni. E përhimta, si ngjyrë totalisht jo agresive, do të ju liroj prej mendimeve të rënda dhe do të ju dërgoj në një gjumë të qetë, dhe terkiz e kaltër do të bëj gjumin tuaj jashtëzakonisht të këndshëm dhe ndjesi natyrale duke ju kujtuar detin, lumin dhe qiellin.

Pra, krejt qka ju nevoitet është pak inspirim, dhe mundë të kombinoni ngjyra të ndryshme që përshtaten me shijen tuaj.

Thjesht dhe me efikasitet. Ky është seti i shtratit Trend, i cili është i dedikuar për kombinime të shumta dhe të shpejta dhe njëkohësisht të lehta për tu ndëruar.

Seti vjen me jorgan, mbulesë për jastakë dhe për joragan; për shtrat për një person apo dy. Ju mundë ti kombinoni me oferta shtesë të jastakut apo mbulesa për batanije. Janë të punuara 100 % nga pambuku, dhe brendësia e jargonit është e punuar nga fije Wellsleep®.