Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

7 problemet shendetesore qe nuk keni ditur se shkaktarë eshte gjumi i keq!

 “Shumë njerëz ende nuk e kuptojnë se sa e rëndësishme është për trupat e tyre të fjeturit mirë. Gjatë gjumit, trupi ripërtërihet. Pa gjumë të mirë dhe cilësor, mund të vihet në rrezik shëndeti. Gjumi i keq mund të sjellë shumë probleme shëndetësore, pasi një gjumë jo i mirë do të afektojë jo vetëm trupin, por edhe mendjen”.

“Shumë njerëz ende nuk e kuptojnë se sa e rëndësishme është për trupat e tyre të fjeturit mirë.

Gjatë gjumit, trupi ripërtërihet. Pa gjumë të mirë dhe cilësor, mund të vihet në rrezik shëndeti.

Gjumi i keq mund të sjellë shumë probleme shëndetësore, pasi një gjumë jo i mirë do të afektojë jo vetëm trupin, por edhe mendjen”.

“Ka shumë shkaqe për gjumë të trazuar – dhomë gjumi shumë e nxehtë apo shumë e ftohtë, sete gjumi (dyshek-jorgan-jastëk-çarçaf) të papërshtatshëm,

drita e fortë, zhurma makine, afshe të nxehtë të menopauzës, kafe ekspres para gjumit,

fëmija i sapolindur që të zgjon disa herë natën, fqinjë të pandjeshëm, etj”,

Nëse nuk flihet, apo nuk bëhet një gjumë cilësor kjo mund të çojë…

Në dobësim të sistemit imunitar 

Në funksionim jo të rregullt të sistemit nervor 

Ulje të nivelit të hormoneve 

Ulje të humorit 

Ulje të përqendrimit 

Harrsa (do ishe shumë e pakëndshme të harroni përvjetorin e martesës)

Prindërit janë më së shumti të afektuar nga gjumi i parehatshëm