Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Pse dhe kur femrat nuk i pëlqejnë mashkujt e tyre?

Apeli i tij seksual është vendimtar

Në faza të ndryshme të ciklit mujor, femrat e vlerësojnë lidhjen e tyre ndryshe thotë artikulli Hormonet dhe Sjellja. Femrat gjatë ovulimit fokusohen sidomos në sjelljen e tij seksuale dhe seksualitetin e tij në përgjithësi.

 

Kush është i duhuri?

Duke përdorur pyetsorë, shkenctarët kanë eksploruar lidhjen që femrat e ndjenjë me partnerin e tyre në pjesë të ndryshme të ciklit të tyre mujor. 

Ata kanë arritur në këto përfundime:

  • Femrat që i zgjedhin partneret e tyre për siguri dhe stabilitet, ndihen më të largta më partner gjatë ovulimit 
  • Ato të cilat e zgjedhin partnerin e tyre në bazë të seksualitetit të tij, janë shumë më të lidhura më të gjatë ovulimit
  • Femrat të cilat nuk e kanë zgjedhur partnerin e tyre për shkak që ai është tërheqës, ato i kanë vërejtur më shumë gabimet e tyre gjatë ovulimit.
  • Femrat të cilat kanë zgjedhur partnerin e tyre kryesisht duke u bazuar në seksualitetin e tyre, ato ishin më të knaqurat me lidhjet e tyre gjatë ovulimit. .