Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Dëshironi të jeni fitues i lojës?!

Fito Me Ngjyra

Në garë për të fituar janë shpërblimet marramendëse Dhomë komplete Dormeo në vlerë 3000 Euro, iPad 2, dhe iPhone 4s.

Kriteri se kush e fiton lojën është i thjeshtë, personi që fton më së shumti miq në lojë bëhet fitues i lojës. Pra, për tu bërë fitues duhet që sa më shumë miq të ftoni në lojë.

Si të shtoni numrin e pikëve dhe ti rritni shanset për të fituar?

Hapi 1: Hyni në www.fitomengjyra.com

Hapi 2: Vendos të dhënat  e njejta dhe të sakta me të cilat jeni regjistruar fillimisht

  • Emri, Mbiemri, dhe Email adresa e njejtë

Hapi 3: Shkruaj email adresat e miqëve tuaj në hapësirën e shënuar për e-mail adresa

Hapi 4: Kliko “shpërndaje në Facebook” dhe shpërndaje lojën tek miqtë tuaj

Nëse dëshironi që shanset tuaja të rritën sa ma shumë praktikoni këtë nga Hapi 1 deri Hapi 4 disa herë brenda ditës, ose të paktën çdo ditë, sepse në këtë mënyrë i rritni shanset tuaja që sa ma shumë miq të kyqen në lojë përmes teje.

Fillo menjëherë shpërndarjen e lojës dhe Fito shpërbliminin, KLIKO KËTU.

Si kalkulohen pikët?

I gjithë sistemi i kalkulimit bëhet automatikisht në mënyrë softuerike.

Shembull: Ju kur jeni bërë pjesën e lojës i keni shkruar emailat e miqëve tuaj. Atyre ju ka shkuar një email automatik me ftesë nga Ju për tu bërë pjesë e lojës. Nëse ata janë bërë pjesë e lojës pikët të janë kalkuluar ty.

Njejt kalkulohen pikët edhe kur shpërndan lojën në Facebook. Të gjithë miqt tuaj që kanë klikuar dhe janë bërë pjesë e lojës nga linku që ju e keni shpërndarë në Facebook, pikët të kalkulohen ty.

Sa më shumë që e shpërndani lojën aq më të mëdha i keni shanset për fitore.

MOS HARRO, personi me më shumë miq që sjell në lojë e fiton shpërblimin kryesor dhomë komplet Dormeo në vlerë 3000 €, i dyti fiton Ipad2, ndërsa i 3-ti Iphone 4S.