Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Sapo të ngriheni nga gjumi, hani hudhër: Do të befasoheni me atë që do t’ju ndodhë

Arsyeja përse është shumë efikas kur e hani para kafjallit është që atëherë bakteret më së shumti i ekspozohen hudhrës, kështu që nuk mund të mbrohen lehtë nga veprimi i saj.  

Hudhra është shumë e dobishme për shëndetin e njeriut. Është shumë e shëndetshme dhe mundet të parandalojë dhe shërojë shumë sëmundje. Në mëngjes duhet ta konsumoni në lukth të zbrazët. Kjo do ta shtojë fuqinë e saj dhe do ta bëjë një antioksidues shumë të fortë. Për shkak se hudhra është një antibiotik dhe një antioksidant, i cili e mbron stomakun tuaj nga infeksioni dhe sëmundjet.

Kështu, kjo është ajo çfarë hudhra mund të bëjë për ju nëse e konsumoni në stomak të zbrazur:  

  • Hudhra ka aftësinë që të ulë shtypjen e lartë të gjakut, pa pasur nevojë që të merrni ilaçe të tjera.
  • Inflamacioni, pa marrë parasysh se i cilit lloj është, mund të parandalohet dhe të shërohet nga hudhra. Pacientët me artrit mund të përfitojnë nga kjo bimë. Duke ngrënë hudhër në stomak të zbrazur jo vetëm që do t’ju ndihmojë që të luftoni simptomat e artritit, por gjithashtu të lehtësojë dhimbjen.
  • Po, nëse hani hudhër në stomak të zbrazur, infeksionet do të largohen. Të gjitha llojet e infeksioneve bakteriale mund të mbahen larg nga kjo bimë e mrekullueshme.
  • Gripi, ftohja e shpeshtë dhe alergjitë janë shpesh rezultat i sistemit të dobët imunitar. Hudhra ka potencialin që të forcojë sistemin imun!
  • Parandalimi dhe trajtimi i problemeve të frymëmarrjes është diçka që hudhra e bën. Ajo mund të parandalojë pneumoninë, sëmundjet e bronkitit, kollën, bronkitin kronik dhe më shumë.
  •  Madje, hudhra mund të trajtojë edhe simptomat e astmës dhe tuberkulozit.