• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta
Club5*

Festojmë 7 vite së bashku, klubi me 5 yje!

SHIKOHUNI NË PASQYRË: Nëse keni këtë në flokë, kurrë nuk do të sëmureni nga kanceri!

SHIKOHUNI NË PASQYRË: Nëse keni këtë në flokë, kurrë nuk do të sëmureni nga kanceri!

Shikoni mirë flokët tuaj! Ato zbulojnë një prirje gjenetike e cila do t’ju mbrojë nga kanceri. Keni këtë problem me flokët – sado që t’i krihni, ekziston një xhufkë, përkatësisht një tufë flokësh, e cila pa dëshirën tuaj shkon anash dhe nuk mund të bëni asgjë?

Shikoni mirë flokët tuaj! Ato zbulojnë një prirje gjenetike e cila do t’ju mbrojë nga kanceri   Keni këtë problem me flokët – sado që t’i krihni, ekziston një xhufkë, përkatësisht një tufë flokësh, e cila pa dëshirën tuaj shkon anash dhe nuk mund të bëni asgjë?   Shpenzoni një grumbull xhelesh, vaji apo llaku, mirëpo asgjë nuk ndihmon. Mbase kjo do t’ju nevrikosë dhe mbase ua merrni inat gjeneve tuaja të cilat atë tufë flokësh e orientojnë “jashtë dëshirës suaj”, mirëpo pikërisht ai gjen është “engjëlli juaj mbrojtës”.   Shkencëtarët kanë gjetur lidhje të konsiderueshme midis këtyre “xhufkave trazovaçe” dhe predispozicionit gjenetik i cili mbron organizmin nga kanceri.   Në të vërtetë, xhufka të tilla kanë vetëm ata njerëz të cilët kanë të ashtuquajtura “gjene polarizuese”.   Proteina e cila pengon kancerin, është pjesë e familjes së madhe të proteinave të cilat kontrollojnë ndarjen e qelizave, replikimin e ADN-së dhe vetëshkatërrimin qelizor.         Atë proteinë shkencëtarët ua kanë dhënë insekteve për të studiuar cilësitë antikancerogjene dhe kanë vërejtur dukuri të çuditshme – xhufka trazovaçe.   Hulumtuesit konsiderojnë që këto xhufka te njerëzit kanë shkaktarë të ngjashëm, andaj ajo mund të paraqesë zbulim revolucionar, nëse verifikohet.   Prandaj, çdo herë kur nuk do të mund të bëni frizurën siç e dëshironi, kujtohuni që gjenet tuaja po ju mbrojnë nga kanceri.   Hulumtimet e ardhshme do të bëhen me qëllim që ky fenomen të shfrytëzohet me qëllim të aplikimit të kimioterapive më të mira dhe më efikase.
 • Pagesa pas pranimit të porosisë
  Pagesa kryhet vetëm kur pranoni porosinë tuaj. Ne ju garantojmë sigurinë e plotë të të dhënave tuaja.
 • Transport në të gjithë Kosovën
  Ne sjellim dërgesat direkt në shtëpinë tuaj në të gjitha qytetet e Kosovës. Ju paguani vetëm pas pranimit të porosisë tuaj.
 • Na telefononi

  Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 244 644 77

 • Pagesa 100% të sigurta
  Ju mund të jeni plotësisht të sigurtë për pagesat e bëra në faqet tona. Ne mbrojmë të dhënat tuaja, dhe respektojnë privatësinë tuaj.

Dormeo Kosova - Brend që siguron komfort dhe kualitet të lartë të gjumit

Dyshek, mbulesa, këllëf, batanije, jorgan, jastak, mbishtresa dhe aksesorë kualitativ. Çdo gjë që ju nevojitet për komfort dhe gjumë të shëndetshëm.

Klientët Dormeo e duan dyshekun e tyre. Dhe jo vetëm për cilësinë e lartë. Ose karakteristikat anatomike dhe ortopedike. Ose garancia deri në 15 vjet që ofrohet. Janë të gjitha këto gjëra plus faktit që Dyshekët Dormeo janë jashtëzakonisht të rehatshëm dhe ju japin gjumin që dëshironi.

Ne jemi të gjithë ndryshe. Me forma të ndryshme të trupit, pesha të ndryshme, preferenca të ndryshme të gjumit. Por kur duam të flemë gjum, krevati perfekt për të gjithë ne duhet të jetë i njëjtë - i rehatshëm, i ngrohtë, ndjesia e të fjeturit mbi një re, apo jo? Në jetën reale, krevati perfekt për cilindo është ndryshe. Dhe ne i kemi të gjithë. Të butë dhe të fortë, me përbërje të materialeve natyrore cilësore, me përmasa të ndryshme, ergonomike, dhe mbi të gjitha shumë të rehatshme. Po, ky është Dormeo!

A e dini që çdo sekondë personat vuajnë nga problemet e gjumit? Në qoftë se jeni një nga ata, jini të sigurtë, që nuk jeni i vetmi. Nuk ka zgjidhje të shkurtra. Zgjidhja e vetme - një dyshek i mirë.

Për të siguruar një ambient cilësor fjetjeje, çdo dyshek Dormeo duhet të kaloj testin e rezistencës. Jo vetëm për të garantuar një dyshek cilësor të avancuar, por dhe tju japi juve teknologjinë më të mirë për të mbajtur trupin tuaj ndërsa jeni duke fjetur dhe duke u shplodhur.

Eksploroni shkencën e gjumit e cila do ndryshojë jetën tuaj. Ju prezantojmë dyshekun tonë më të ri. Nje dyshek i cili është thjesht perfekt - Dormeo Air.

Rreth 1 Milion klientë kanë provuar dhe i kanë pëlqyer dyshekët Dormeo, dhe numri vazhdon dhe rritet. Bëhuni dhe ju pjesë e grupit i cili ka zbuluar gjumin perfekt.

Abonohu në të rejat tona

Telefono tani

Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi kujdesin ndaj konsumatorit në: 038 244 644 91

Për porosi telefononi në: 038 244 644 77