• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta
Club5*

Festojmë 7 vite së bashku, klubi me 5 yje!

Shërimi i vetëdijes: Ritual i mëngjesit dhe i mbrëmjes që do t’ju mbushë me energji

Shërimi i vetëdijes: Ritual i mëngjesit dhe i mbrëmjes që do t’ju mbushë me energji

Vetëdija për trupin tënd, organet dhe gjymtyrët, zgjojnë valë të energjisë shëruese. Rituali të cilin e rekomandon mësuesi shpirtëror Eckhart Tolle, zgjat vetëm disa minuta! Rituali i shërimit të vetëdijes të cilin e përshkruan mësuesi shpirtëror, Eckhart Tolle, praktikohet në mëngjes menjëherë pas zgjimit dhe në mbrëmje, para gjumi, ndërkaq do t’ju mbushë vetëdijen dhe trupin me energji dhe do t’i shërojë bllokadat energjike.

Vetëdija për trupin tënd, organet dhe gjymtyrët, zgjojnë valë të energjisë shëruese. Rituali të cilin e rekomandon mësuesi shpirtëror Eckhart Tolle, zgjat vetëm disa minuta!   Rituali i shërimit të vetëdijes të cilin e përshkruan mësuesi shpirtëror, Eckhart Tolle, praktikohet në mëngjes menjëherë pas zgjimit dhe në mbrëmje, para gjumi, ndërkaq do t’ju mbushë vetëdijen dhe trupin me energji dhe do t’i shërojë bllokadat energjike.   Praktikohet shumë thjeshtë, më së miri në errësirë apo në lokal me dritë të dobët.   Shtrijuni në shpinë, me trup të relaksuar, lini që shputat lehtë të bien në anën e majtë dhe të djathtë. Shuplakat ktheni në drejtim të tavanit, ndani pak duart nga trupi.   , Image: 4845767, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Glow Images RF   Zgjidhni pjesë pas pjese të trupit në të cilën do të orientoni kujdesin tuaj: filloni nga koka, nëpërmjet koshit të kraharorit, supeve, stomakut dhe përfundoni me duar dhe këmbë.   Ndieni energjinë në ato pjesë të trupit sa më intensivisht që mundeni. Përqendrojeni vëmendjen në secilën pjesë rreth 15 sekondash.   Përsëriteni ritualin disa herë, tani nga shputat në drejtim të kokës, dhe me procedurën e kundërt. Ritualin përfundoni me vetëdijen mbi tërësinë e trupit tuaj, si fushë e veçantë energjike. Mbajeni atë ndjenjë disa minuta.   Ndiqni ndjenjën e vetëdijes, të pranishme në çdo qelisë të trupit. Mos u brengosni nëse mendja herë pas here ju bredh herë andej herë këndej dhe humbni përqendrimin e vëmendjes. Vetëm ndieni çastin kur mendimet ju bredhin dhe kthejeni vetëdijen në trup.
 • Pagesa pas pranimit të porosisë
  Pagesa kryhet vetëm kur pranoni porosinë tuaj. Ne ju garantojmë sigurinë e plotë të të dhënave tuaja.
 • Transport në të gjithë Kosovën
  Ne sjellim dërgesat direkt në shtëpinë tuaj në të gjitha qytetet e Kosovës. Ju paguani vetëm pas pranimit të porosisë tuaj.
 • Na telefononi

  Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 244 644 77

 • Pagesa 100% të sigurta
  Ju mund të jeni plotësisht të sigurtë për pagesat e bëra në faqet tona. Ne mbrojmë të dhënat tuaja, dhe respektojnë privatësinë tuaj.

Dormeo Kosova - Brend që siguron komfort dhe kualitet të lartë të gjumit

Dyshek, mbulesa, këllëf, batanije, jorgan, jastak, mbishtresa dhe aksesorë kualitativ. Çdo gjë që ju nevojitet për komfort dhe gjumë të shëndetshëm.

Klientët Dormeo e duan dyshekun e tyre. Dhe jo vetëm për cilësinë e lartë. Ose karakteristikat anatomike dhe ortopedike. Ose garancia deri në 15 vjet që ofrohet. Janë të gjitha këto gjëra plus faktit që Dyshekët Dormeo janë jashtëzakonisht të rehatshëm dhe ju japin gjumin që dëshironi.

Ne jemi të gjithë ndryshe. Me forma të ndryshme të trupit, pesha të ndryshme, preferenca të ndryshme të gjumit. Por kur duam të flemë gjum, krevati perfekt për të gjithë ne duhet të jetë i njëjtë - i rehatshëm, i ngrohtë, ndjesia e të fjeturit mbi një re, apo jo? Në jetën reale, krevati perfekt për cilindo është ndryshe. Dhe ne i kemi të gjithë. Të butë dhe të fortë, me përbërje të materialeve natyrore cilësore, me përmasa të ndryshme, ergonomike, dhe mbi të gjitha shumë të rehatshme. Po, ky është Dormeo!

A e dini që çdo sekondë personat vuajnë nga problemet e gjumit? Në qoftë se jeni një nga ata, jini të sigurtë, që nuk jeni i vetmi. Nuk ka zgjidhje të shkurtra. Zgjidhja e vetme - një dyshek i mirë.

Për të siguruar një ambient cilësor fjetjeje, çdo dyshek Dormeo duhet të kaloj testin e rezistencës. Jo vetëm për të garantuar një dyshek cilësor të avancuar, por dhe tju japi juve teknologjinë më të mirë për të mbajtur trupin tuaj ndërsa jeni duke fjetur dhe duke u shplodhur.

Eksploroni shkencën e gjumit e cila do ndryshojë jetën tuaj. Ju prezantojmë dyshekun tonë më të ri. Nje dyshek i cili është thjesht perfekt - Dormeo Air.

Rreth 1 Milion klientë kanë provuar dhe i kanë pëlqyer dyshekët Dormeo, dhe numri vazhdon dhe rritet. Bëhuni dhe ju pjesë e grupit i cili ka zbuluar gjumin perfekt.

Abonohu në të rejat tona

Telefono tani

Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi kujdesin ndaj konsumatorit në: 038 244 644 91

Për porosi telefononi në: 038 244 644 77