Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta
Si duket femra e përsosur në ëndrrat e meshkujve

Si duket femra e përsosur në ëndrrat e meshkujve

Një uebfaqe për takime ka bërë një anketë vetëm për meshkuj dhe ka vendosur për të zbuluar se si duket femra e ëndrrave të çdo mashkulli, transmeton Koha.net. Në këtë anketë kanë marrë pjesë rreth 100 mijë meshkuj.

Rezultatet e një anketimi të ri tregojnë se si duket femra e përsosur në ëndrrat e meshkujve.

Një uebfaqe për takime ka bërë një anketë vetëm për meshkuj dhe ka vendosur për të zbuluar se si duket femra e ëndrrave të çdo mashkulli, transmeton Koha.net. Në këtë anketë kanë marrë pjesë rreth 100 mijë meshkuj.

Kështu duket femra e përsosur:

- Ka flokët e verdhë,
- Sy të kaltër,
- Trup të hollë,
- Nuk pi duhan,
- I pëlqen të pi me shoqëri,
- Ka diplomë.

Megjithatë, këto janë cilësitë që kanë të bëjnë me pamjen fizike dhe nuk kanë të bëjnë me personalitetin, kështu që kjo femra “ideale” konsiderohet e paplotë.