Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta

Si ta ushtroni veten të flini shpejt si një ushtarak?

Duke e ndjekur rutinën e mëposhtme ditore, ju do të bëni gjumin më të thellë që e keni përjetuar ndonjëherë.

Qysh në ditën e dytë do të jeni në gjendje të flini brenda pak sekondave në çfarëdo pozite dhe në çfarëdo vendi.

Keni parasysh, kjo është një ditë e zakonshme për të gjithë ushtarakët.

  • Zgjohuni në ora 04:30
  • Menjëherë vraponi 3 kilometra shpejt ose 7-8 kilometra ngadalë
  • Bëni pompa, barkore, squat, etj., pastaj hani mëngjes
  • Marshoni 12 kilometra me 20 kilogram peshë në çantën e krahut, pastaj hani drekë
  • Vraponi 3 kilometra tjerë dhe bëni qindra pompa, pastaj hani darkë.
  • Periudhën deri në 22:30 shfrytëzojeni për t’i përfunduar gjërat, pastaj flini.