Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta
Si të zgjedhim dyshekun e duhur

Si të zgjedhim dyshekun e duhur

Zgjedhja e dyshekut të duhur është e rëndësishme për mirëqenien tonë psikofizike sepse fjetja dhe pushimi gjatë natës na ndihmon të rimarrim energjitë e duhura.

Dyshek qe ju ofron komfort dhe gjume te rehatshem 

Zgjedhja e dyshekut të duhur është e rëndësishme për mirëqenien tonë psikofizike sepse fjetja dhe pushimi gjatë natës na ndihmon të rimarrim energjitë e duhura. Sot shumë marka kanë hedhur dyshekët e tyre në treg dhe zgjedhja është paska e vështirë sepse varet edhe nga nevojat dhe faktorë që duhet t’i dimë. Faktori alergjik dhe ortopedik është i pari që duket të marrim në konsideratë. Nëse jemi alergjikë duhet të bëjmë shumë kujdes të mos zgjedhim dyshekë me përbërje leshi, mastike tj. Përsa i përket faktorit ortopedik duhet të largojmë mitin që; Sa më i fortë dysheku aq më mirë për shpinën. Në fakt kush vuan me shpinën duhet të konsultohet me ortopedin përpara se të bëjë blerjen e gabuar. Kemi disa lloje dyshekësh në treg që kanë karakteristikat e duhura për atë që kërkon secili nga ne nga një dyshek. Dyshekët me ujë. Dyshekët latex Dyshekët memory Dyshekë me shtresa të presuara.