Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta
Si t’ju merr gjumi brenda dy minutave çdo natë

Si t’ju merr gjumi brenda dy minutave çdo natë

Të gjithë e dimë atë ndjenjën e bezdisshme kur zgjohemi gjatë natës, të lodhur dhe me nevojën për të urinuar. Pasi të ktheheni nga tualeti, përpiqeni të futeni nën batanije dhe t’i riktheheni gjumit, por kjo tani është e pamundur.

Të gjithë e dimë atë ndjenjën e bezdisshme kur zgjohemi gjatë natës, të lodhur dhe me nevojën për të urinuar. Pasi të ktheheni nga tualeti, përpiqeni të futeni nën batanije dhe t’i riktheheni gjumit, por kjo tani është e pamundur. Disa njerëz, si pasojë e problemeve me gjumë, ilaçin e gjejnë te pilulat e gjumit – por ato krijojnë varshmëri dhe mirë është t’i shmangni. Prandaj, mirë është t’i provoni disa metoda natyrale, të cilat do t’ju ndihmojnë të flini gjumë brenda dy minutave çdo natë.  

Kujtoni ndodhitë e ditës  

Filloni duke i menduar ndodhitë pozitive që ju kanë ndodhur gjatë ditës. Filloni ta kujtoni momentin kur jeni zgjuar, kur keni ngrënë buke, kujtoni gjërat që ju kanë ndodhur në vend të punës, gjërat qesharake etj. Kjo do t’jua përmirësojë gjendjen e përgjithshme neurologjike, do t’jua relaksojë mendjen dhe do t’ju ndihmojë t’i riktheheni një gjumi të thellë.  

Bëni ushtrime fizike  

Përpiquni të bëni ushtrime të thjeshta dhe të lehta para se të flini. Zgjatni gishtat, këmbët dhe, nëse mundeni, bëni edhe pak pompa. Kështu do të lodheni më shumë dhe do ta keni më të lehtë rënien në gjumë.