Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
 • Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta

Vendet që njerëzit flenë më shumë gjumë

Një studim i publikuar javën e kaluar në gazetën Science Advances sugjeron se megjithëse lindja e diellit ndikon në zgjimin tonë, perëndimi i tij mund të mos ketë të njëjtin efekt.   Studiesit përdorën aplikacionin Entrain, i cili është dizenjuar për të ndihmuar udhëtarët të rikuperohen nga çrregullimi i gjumit dhe dhanë rekomandime në lidhje me ekspozimin ndaj dritës.   Nga të dhënat e grumbulluara, u zbulua se cilat janë vendet që flenë më shumë gjumë.     Njerëzit në Holandë dhe në Zelandën e re qëndrojnë në krye të klasifikimit me një mesatare prej pesë dhe katër minutash më shumë se 8 orë për natë.  
 1. Holanda
 2. Zelanda e Re
 3. Franca
 4. Australia
 5. Belgjika
 6. Kanadaja
 7. Emiratet e Bashkuara
 8. Britania e Madhe
 9. Italia
 10. SHBA
 11. Kina
 12. Spanja
 13. Zvicra
 14. Danimarka
 15. Meksika
 16. Hong Kong
 17. Gjermania
 18. Brazili
 19. Japonia
 20. Singapori