Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
  • Dërgesa me postë të shpejtë
  • Në të gjithë Kosovën
  • 100% blerje të sigurta
Zini limonët në mbrëmje dhe pijeni posa të zgjoheni. Do të mahniteni nga rezultatet!

Zini limonët në mbrëmje dhe pijeni posa të zgjoheni. Do të mahniteni nga rezultatet!

Mënyra se si e filloni ditën është ndër gjërat më të rëndësishme sa i përket mënyrës se si e jetoni jetën. Konsumimi i ujit të nxehtë me limon, është trend i njohur i fillimit të ditës. Sidoqoftë, kjo metodë nuk i sjell të gjitha të mirat shëndetësore që limoni i ofron.

Mënyra se si e filloni ditën është ndër gjërat më të rëndësishme sa i përket mënyrës se si e jetoni jetën. Konsumimi i ujit të nxehtë me limon, është trend i njohur i fillimit të ditës. Sidoqoftë, kjo metodë nuk i sjell të gjitha të mirat shëndetësore që limoni i ofron. Kur pini ujë të nxehtë me limon brenda, ju nuk i shfrytëzoni të gjitha vlerat super ushqyese që lëvorja i ofron. Nëse e zini një limon të tërë, ju do t’i fitoni të gjitha këto vlera ushqyese.  
Në fakt, efektet e kësaj metode janë tejet të mahnitshme, saqë këtë gjë do të filloni ta bëni çdo ditë gjatë jetës suaj.  

Përbërësit:  

  • Gjashtë limonë   
  • Dy gota ujë   
  • Mjaltë   


Fillimisht i preni gjashtë limonët në dysh dhe ia shtoni ujit. Ujin e vloni për tre minuta dhe pastaj e lini të ftohet 10-15 minuta. Hiqni limonët nga uji dhe lëngun ruajeni në një tas çaji. Pijen e fituar e pini çdo mëngjes duke ia shtuar një lugë mjaltë dhe do të ngazëlleheni nga rezultatet!