Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
 • Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta

Gjumë të rehatshëm dhe kualitativ

% prej

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15
 • Rregullat martesore të cilat duhet të thyhen

  Rregullat martesore të cilat duhet të thyhen

  Të gjithë ne para se të martoheshim kemi marrë këshilla të mira për një martesë të suksesshme nga nënat dhe gjyshet tona. Megjithatë, a janë këto këshilla me të vërtetë të dobishme dhe a duhet t’i respektojmë ato verbërisht?

 • 9 faktet më interesante rreth gjumit

  9 faktet më interesante rreth gjumit

  Shkenca e gjumit është një shkencë moderne pasi që të gjitha informacionet rreth gjumit janë fituar këto 25 vitet e fundit.

 • Si te perzgjedhim shtresen e dyshekut

  Si te perzgjedhim shtresen e dyshekut

  A ka nevojë dysheku juaj për freski? A dëshironi të përjetoni rehati shtesë? Atëherë gjithçka që ju duhet është një shtresë dysheku. Por jo vetëm - ju duhet një shtrese dysheku që ti përshtatet dyshekut tuaj. Mos u shqetësoni, ne do t’ju ndihmojmë ta gjeni atë!

 • Fakte rreth gjumit

  Fakte rreth gjumit

  Shkencëtarët akoma nuk e dinë saktësisht arsyen se përse ne flemë gjumë, gjithashtu gjumi është shumë esencial për shëndetin tonë. Prandaj, çfarë ndodh pasi ne mbyllim sytë dhe biem në gjumë?

 • 10 Arsye pse gjumi i mirë është i rëndësishëm

  10 Arsye pse gjumi i mirë është i rëndësishëm

  10 Arsye pse gjumi i mirë është i rëndësishëm

  Gjumi i mirë gjatë natë është shumë i rëndësishëm për shëndetin tuaj! Në fakt është njësoj i rëndësishëm po aq sa ushqimi i shëndëtshëm dhe jeta aktive me ushtrime fizike. Për fat të keq ditët e sotme po vuajme pasojat e zakoneve të këqija gjatë gjumit. Ditët  e sotme njerëzit janë duke fjetur më pak se në të shkuarën dhe në ambjente jo fort të përshtatshme. Më poshtë janë 10 arsye pse gjumi i mirë është i rëndësishëm për shëndetin.

 • Nuk kani nevojë për të shkuar në yoga: Mundeni stresin me disa teknika të lehta.

  Nuk kani nevojë për të shkuar në yoga: Mundeni stresin me disa teknika të lehta.

  Stresi jo vetëm që ju bën nervoz dhe të tensionuar gjatë ditës, ajo mund të ju bëjë më të vështirë dhe gjumin dhe të flem rehat. Kjo është për shkak se ju shtriheni në një gjendje të hyperarousal, duke shkaktuar tensionin e gjakut dhe ngritje të normave tuaj të frymëmarrjes më ndjeshme në luftën kundër stresit: relaksim. Për fat të mirë, këto strategji mund të ju ndihmojë ta lehtësojne mendjen tuaj, në mënyrë që trupi juaj është i relaksuar gjatë natës dhe mund ta lehtësoj gjumin.

 • Fazat e gjumit

  Fazat e gjumit

  Kur shkoni për të fjetur gjatë natës, ju përjetojnë katër fazat e gjumit. 

 • Si të flemë më mirë

  Si të flemë më mirë

  Ka disa gjëra që ju mund të bëni para se të flini dhe të merrin një pushim të mjaftushëm gjatë një natë. Ju do të jeni të habitur se si kualiteti i jetës përmirësohet kur ju mësoni të fleni më mirë. 

 • Si të zgjedhim dyshekun e duhur

  Si të zgjedhim dyshekun e duhur

  Zgjedhja e dyshekut të duhur është e rëndësishme për mirëqenien tonë psikofizike sepse fjetja dhe pushimi gjatë natës na ndihmon të rimarrim energjitë e duhura.

 • Fli sot me gjatë sepse ështe ditë e vecantë

  Fli sot me gjatë sepse ështe ditë e vecantë

  Ndani 5 min të kohës suaj më 17 mars 2017 dhe kuptoni rendësine e një gjumi të rehatshëm.

% prej

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 15