Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Provoni
 • Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta

Lidhjet personale

 • Çdo gjë që duhet të dini për shenjat e horoskopit në shtrat

  Çdo gjë që duhet të dini për shenjat e horoskopit në shtrat

  Si janë meshkujt në shtart? Po femrat? Pikat e tyre më të nxehta? Përputhshmëria? E nisim nga:  
 • Çfarë (mos) t'i dhurosh shefit !

  Çfarë (mos) t'i dhurosh shefit !

  Në listën e dhuratave delikate, është dhe ajo për shefin... sigurisht, nëse ke vendosur t`i bësh një të tillë. E vërteta është se ne kalojmë shumë kohë në punë dhe ndonjëherë ndajmë me kolegët apo shefat më shumë kohë sesa me miqtë. Me raportet që krijohen, do kishte kuptim një dhuratë simbolike në shenjë respekti. Por pikërisht pse marrëdhënia me shefin është e ndërlikuar dhe lëkundet e papërcaktuar midis raportit personal dhe atij profesional, zgjedhja e një dhurate për të nuk është aspak e thjeshtë.
 • Çfarë thotë mënyra se si flini për lidhjen tuaj?

  Çfarë thotë mënyra se si flini për lidhjen tuaj?

  Hulumtime të reja psikologjike të kryera nga Edinburgh International Science Festival kanë zbuluar një fakt interesant: çdo ndryshim në lidhjen e një çifti të dashuruar menjëherë ndikon në pozicionet në të cilat flenë.

 • Ja përse duhet t’i bëni masazh këmbëve çdo natë para gjumi

  Ja përse duhet t’i bëni masazh këmbëve çdo natë para gjumi

  Ju përfitoni shumë të mira shëndetësore thjesht duke i bërë masazh këmbëve çdo natë. Do të befasoheni me mënyrën se si përmirëson shëndeti brenda një periudhe shumë të shkurtë kohore. Masazhi është përdorimi i shtypjes në forma të ndryshme – përmes lëvizjes, vibrimit apo tensionit. Ai mund të jetë i strukturuar apo i pa strukturuar. Mund të jetë lëvizës apo i palëvizshëm, apo edhe mund ta bëni në mënyrë manuale ose edhe përmes ndihmave mekanike.

 • Pozita e fjetjes zbulon se sa e fortë është lidhja juaj

  Pozita e fjetjes zbulon se sa e fortë është lidhja juaj

  Mënyra në të cilën partnerët flenë flet shumë për lidhjen e tyre, sipas një studimi të ri. Në një studim që ka përfshirë 1100 njerëz, shkencëtarët janë fokusuar në distancën në mes të partnerëve, derisa ata flenë. Kështu, ata që flenë afër njëri-tjetrit janë më të lumtur, thanë studiuesit.

 • Pse femrat nuk i kuptojnë mashkujt?

  Pse femrat nuk i kuptojnë mashkujt?

  Shprehija e tyre për të qenë në komjuter gjatë gjithë kohës apo shprehija e mbajtjës së telekomanduesit të TV-së gjatë gjithë kohës në dorë mund t’i çmend femrat. Pse është kështu?

 • Si ta harroni njëherë e mirë ish-partnerin tuaj

  Si ta harroni njëherë e mirë ish-partnerin tuaj

  Të gjithë e dimë se sa është e veshtirë të harrojme ish te dashur-in/ën, por pse të mbesim në të kaluarën.Lexoni 13 këshillat se si të harrojmë atë