• Dërgesa me postë të shpejtë
 • Në të gjithë Kosovën
 • 100% blerje të sigurta
Club5*

Festojmë 7 vite së bashku, klubi me 5 yje!

Si të kujdeseni për dyshekun tuaj?

Si të kujdeseni për dyshekun tuaj?

Ashtu sikur apartamenti ynë, vetura dhe rrobat , gjithashtu edhe dyshekët kanë nevojë për kujdes të veçantë. Nëse ju leni pas dore dyshekun tuaj dhe dështoni ti kushtoni vëmendjen e duhur, fare lehtë mund të ndodhë që dysheku të humb kualitetet e tij pozitive. Prandaj, cila është mënyra më e mirë për tu kujdesur dhe ruajtur dyshekun tuaj? Shikoni këto 10 instruksione për kujdesin e dyshekëve tuaj.

Ashtu sikur apartamenti ynë, vetura dhe rrobat , gjithashtu edhe dyshekët kanë nevojë për kujdes të veçantë. Nëse ju leni pas dore dyshekun tuaj dhe dështoni ti kushtoni vëmendjen e duhur, fare lehtë mund të ndodhë që dysheku të humb kualitetet e tij pozitive. Prandaj, cila është mënyra më e mirë për tu kujdesur dhe ruajtur dyshekun tuaj?

Shikoni këto 10 instruksione për kujdesin e dyshekëve tuaj.

1. Lexoni me kujdes instruksionet e prodhuesit para se ta përdorni dyshekun

Nëse i përmbaheni udhëzimeve dhe rekomandimeve të prodhuesit, ju mund të siguroheni se jeni duke bërë kujdesin më të mirë për dyshekun tuaj dhe do të bëni gjumë të rehatshëm në të edhe për shumë e shumë vite tjera.

2. Sigurohu që shtretërit që përdorin kornizë me listela dhe dyshekët tuaj i keni përshtatur me saktësi

Sigurohu që baza e shtratit dhe dysheku janë përshtatur me saktësi. Një përshtatje jo e rregullt mund ta dëmtoj dyshekun tuaj. Nëse ju brengoseni se nuk dini si duhet vendosur me saktësi dyshekun tuaj, kërko ndihmë nga këshilltarët tanë.

3. Mos heq etiketën

Informacioni në etiketë mund të jetë shumë i dobishëm. Etiketa është një veçori identifikuese për dyshekun tuaj që është përdorur për të ushtruar garancinë, kështu që mos i hiqni etiketën.

4. Përdor bazë korrekte për shtrat - kornizë shtrati me listela

Shmangni përdorimin e telave metalik, sipërfaqet me listela të gjera dhe sipërfaqet e mbyllura dhe të rrafshëta. Këto baza të shtratit janë të përshtatshme, sepse ato mund të mbajnë lagështinë, që mund të çojë në formimin e mykut. Gjithmonë përdorni dyshekët Dormeo në shtretërit me listela të drurit që mundësojnë qarkullimin e vazhdueshëm të ajrit përreth dyshekut, të cilat e mbajnë atë të ventiluar mirë. Ne ju rekomandojmë që të përdorni mbajtëset e dyshekut Dormeo nën dyshekun tuaj!

5. Përdor mbrojtësin e dyshekut

A high quality, washable mattress protector is an excellent way to ensure hygiene and extend the lifetime of a mattress. A mattress protector protects against dirt, allergens and dampness. We recommend a Dormeo mattress protector: cotton, waterproof and hypoallergenic versions are available.

Një mbrojtës për dyshek i cilësisë së lartë që mund të lahet është një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar higjienën dhe zgjatjen e jetës së dyshekut tuaj. Mbrojtësi i dyshekut mbron atë kundër alergjenëve, papastërtisë dhe lagështisë. Ne rekomandojmë mbrojtëse të dyshekut Dormeo: në dispozicionin tuaj janë versionet nga pambuku që janë të rezistente ndaj ujit dhe hipo-alergjenik.

6. Rrotullo dyshekun

Kohë pas kohe, sidomos në 6 muajt e parë të përdorimit, rrotullo dyshekun kështu pjesën që ke tek koka e vendos tek këmbët. Në Dormeo ne ju rekomandojmë që herë pas herë ta vendosni dyshekun vertikalisht pasi që kjo mundëson stabilizimin optimal të mbushjes (brendisë së tij).

7. Siguro ventilim adekuat në dhomën e gjumit dhe rreth dyshekut

Rekomandohet që dhoma juaj e gjumit dhe dysheku çdo javë (mundësisht çdo ditë) të ajroset. Kur ajrosni dyshekun, largoni mbulesat e shtratit. Kjo do të ndaloj lagështinë që të mos mbetet në dyshek dhe do të parandaloj që të mos krijohen aty aroma të pakëndshme madje edhe myku.

8. Mos përdor substanca të lëngëta për ta pastruar dyshekun

Struktura e dyshekut tuaj mund të dëmtohet nëse përdor substanca pastruese të lëngëta apo edhe hekurin për hekurosje. E njëjta gjë vlen edhe për substancat kimike të dëmshme. Është më mirë që ju të pastroni dyshekun tuaj, çdo herë -tani e tutje, duke përdorur thithësen e zakonshme elektrike (tipi klasik, jo këto që janë me ujë).

9. Dysheku nuk është trampolinë

Mos lejo fëmijët të hidhen (kërcejnë) mbi dyshek. Edhe pse dyshekët Dormeo janë të punuar nga materialet e qëndrueshme, hedhja dhe loja mbi ta mund ti dëmtojë, madje edhe të thyej listelat e kornizës së shtratit.

10. Kurrë mos e lakoni apo palosni dyshekun

Kurrë mos e lakoni apo palosni dyshekun kur ju e lëvizni nga një vend në një vend apo kur dëshironi ta pastroni, pasi që kjo mund ti shkaktojë dëmtime serioze. Për më tepër, mos u ul në skajet e shtratit, por zakonisht ulu në mes të tij.

 • Pagesa pas pranimit të porosisë
  Pagesa kryhet vetëm kur pranoni porosinë tuaj. Ne ju garantojmë sigurinë e plotë të të dhënave tuaja.
 • Transport në të gjithë Kosovën
  Ne sjellim dërgesat direkt në shtëpinë tuaj në të gjitha qytetet e Kosovës. Ju paguani vetëm pas pranimit të porosisë tuaj.
 • Na telefononi

  Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 244 644 77

 • Pagesa 100% të sigurta
  Ju mund të jeni plotësisht të sigurtë për pagesat e bëra në faqet tona. Ne mbrojmë të dhënat tuaja, dhe respektojnë privatësinë tuaj.

Dormeo Kosova - Brend që siguron komfort dhe kualitet të lartë të gjumit

Dyshek, mbulesa, këllëf, batanije, jorgan, jastak, mbishtresa dhe aksesorë kualitativ. Çdo gjë që ju nevojitet për komfort dhe gjumë të shëndetshëm.

Klientët Dormeo e duan dyshekun e tyre. Dhe jo vetëm për cilësinë e lartë. Ose karakteristikat anatomike dhe ortopedike. Ose garancia deri në 15 vjet që ofrohet. Janë të gjitha këto gjëra plus faktit që Dyshekët Dormeo janë jashtëzakonisht të rehatshëm dhe ju japin gjumin që dëshironi.

Ne jemi të gjithë ndryshe. Me forma të ndryshme të trupit, pesha të ndryshme, preferenca të ndryshme të gjumit. Por kur duam të flemë gjum, krevati perfekt për të gjithë ne duhet të jetë i njëjtë - i rehatshëm, i ngrohtë, ndjesia e të fjeturit mbi një re, apo jo? Në jetën reale, krevati perfekt për cilindo është ndryshe. Dhe ne i kemi të gjithë. Të butë dhe të fortë, me përbërje të materialeve natyrore cilësore, me përmasa të ndryshme, ergonomike, dhe mbi të gjitha shumë të rehatshme. Po, ky është Dormeo!

A e dini që çdo sekondë personat vuajnë nga problemet e gjumit? Në qoftë se jeni një nga ata, jini të sigurtë, që nuk jeni i vetmi. Nuk ka zgjidhje të shkurtra. Zgjidhja e vetme - një dyshek i mirë.

Për të siguruar një ambient cilësor fjetjeje, çdo dyshek Dormeo duhet të kaloj testin e rezistencës. Jo vetëm për të garantuar një dyshek cilësor të avancuar, por dhe tju japi juve teknologjinë më të mirë për të mbajtur trupin tuaj ndërsa jeni duke fjetur dhe duke u shplodhur.

Eksploroni shkencën e gjumit e cila do ndryshojë jetën tuaj. Ju prezantojmë dyshekun tonë më të ri. Nje dyshek i cili është thjesht perfekt - Dormeo Air.

Rreth 1 Milion klientë kanë provuar dhe i kanë pëlqyer dyshekët Dormeo, dhe numri vazhdon dhe rritet. Bëhuni dhe ju pjesë e grupit i cili ka zbuluar gjumin perfekt.

Abonohu në të rejat tona

Telefono tani

Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi kujdesin ndaj konsumatorit në: 038 244 644 91

Për porosi telefononi në: 038 244 644 77