Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në
Date Your Pillow
Date Your Pillow

Dil në takim me jastëkun... para se ta çosh në shtrat!

Çdo natë ju jeni bashkë, deri në agim. Prandaj, duhet ta zgjidhni me kujdes atë me të cilin fleni.

A e mbani në mend kur ka qenë hera e fundit që e keni ndërruar jastëkun tuaj? Ndoshta është i vjetër tashmë, jo i rehatshëm ose thjesht më nuk ju përshtatet juve? Po si ta zgjidhni të duhurin për ju? Duhet ta çoni në shtrat, apo jo? Para se ta çoni në shtrat, zbulojeni cili është I DUHURI!

Date Your Pillow
Date Your Pillow
1
2
3
4
5
6

Gjinia juaj

Cila është pozita juaj e preferuar e gjumit?

Çfarë lloji të shpatullave mendoni se i keni?

Sipas juve, jastëku duhet të jetë:

Unë fle në jastëk me:

Mesatarisht, sa gjatë fleni?

 • Female

  Femër

 • Male

  Mashkull

 • На грб

  Në shpinë

 • На страна

  Në krah

 • На стомак

  Në stomak

 • Немам омилена

  Nuk kam pozitë të preferuar

 • Многу широки

  Shumë të gjerë

 • Широки

  Të gjerë

 • Средно широки

  Mesatarisht të gjerë

 • Тесни

  Të ngushtë

 • Мека

  I butë

 • Средно мека

  Mesatarisht i butë

 • Средно цврста

  Mesatarisht i fortë

 • Цврста

  I fortë

 • Класична форма

  Formë klasike

 • Комбинирана форма

  Formë të kombinuar

 • Анатомска форма

  Formë anatomike

 • Често менувам перници

  I ndrroj shpesh jastekët

 • Помалку од 4 часа

  Rreth 4 orë

 • Од 4 до 6 часа

  4 deri 6 orë

 • Од 6 до 8 часа

  6 deri 8 orë

 • Повеќе од 8 часа

  Më shumë se 8 orë

Ne e kemi gjetur të duhurin për ty!

Ju keni bërë tashmë hapin e parë dhe na keni besuar neve të gjejmë jastëkun e duhur për ju. Tani është koha për ta takuar atë! Kliko për të treguar rezultatin dhe ne do t'ju tregojmë se cilën duhet të merrni me vete në shtrat! Dhe mos humbisni mundësinë e madhe për t’u regjistruar për njoftimet tona ku gjithmonë njoftoheni për ofertat dhe të rejat nga neë të mirë në dhomën tuaj të gjumit. Shkruani të dhënat tuaja dhe gjeni cilin jastëk duhet të merrni me vete në shtrat.

*Fusha të detyrueshme

Une I kam lexuar dhe kuptuar termet dhe kushtet.