Dhe fituesit janë...

Ashtu edhe siç pritej, numri i personave që kanë aplikuar për pozitën "gjumash" ishte jashtëzakonisht i madh. Pasi që i kemi shikuar me kujdes të gjitha aplikacionet, jemi të gatshëm të përzgjedhim 6 gjumashët tanë me fat.

Fituesi nr. 1

Patriot Bllaca

Dormeo Home

Fituesi nr. 2

Gresa Ramadani

Top Shop, Albi Mall

Fituesi nr. 3

Leutrim Aliu

Top Shop, Albi Mall

Fituesi nr. 4

Blondina Hasani

Top Shop, Albi Mall

Fituesi nr. 5

Sharr Avdiu

Top Shop, Albi Mall

Fituesi nr. 6

Gresa Guri

Dormeo Home

Urime!

Zyra jonë Dormeo do të jetë stacioni juaj i ardhshëm.
Fituesit do të kryejnë punën e tyre në.

Dita Botërore e Gjumit, 15 Mars, 2019

Urime, të gjithë fituesve!

Ne gjithashtu duam të ju falënderojmë të gjithëve për aplikacionet tuaja. Ne ju inkurajojmë të na ndiqni në Facebook dhe Instagram për të përfituar nga ofertat dhe zbritjet tona të mëdha. Secili mund të shijojë më të mirën që Dormeo ka për të ofruar, nga komoditeti i shtëpisë tuaj.