Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Korniza Dormeo

Ne nuk shesim vetëm dyshekë. Ne kemi gjithçka që iu nevojitet për ta shndërruar dhomën e gjumit në një vend ku gjumi është i parezistueshëm – duke filluar nga kornizat për shtrat.

Cili model i dhomës së gjumit iu tërheq më shumë për të fjetur?

DOLCE

MAMUT

Nuk lëkunden, nuk kërcasin dhe nuk shkaktojnë zhurmë irrituese.

Të forta. Të thjeshta.

Gjithçka që iu duhet për një eksperiencë të paharruar.

Të dizajnuara për bukuri
dhe funksion

Të dizajnuar sipas dyshekëve tanë, krevatet përshtaten me dyshekë, duke iu siguruar juve pushimin dhe rehatinë që iu duhet.

Montohen lehtësisht

Montohen dhe barten lehtësisht. Montimi ju merr kohë vetëm disa minuta.

 
DOLCE

Një person

MAMUT

Dy persona

15 minuta

30 minuta

Çelës

Kaçavidë,
çekiç

Korniza shtrati elegante që përshtaten tepër me dyshekun tuaj

Ndërtoje dhomën TËNDE
të gjumit

DHOMË GJUMI
FRYMËZUESE

Cila dhomë gjumi iu tërheq më shumë?

DOLCE

MAMUT

Dyqanet tona po punojnë me orar të plotë.

Ejani dhe provoni produktet tona.