SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Aksesor: Bateri për pajisjet Rovus 360 Rovus

Bëhu i pari në vlerësimin e këtij produkti
ID: 110069440 SKU: 110069440
Photo
Video

Linja e re Rovus 360, përdorë të njëjtën njësi bazë apo bateri për një sërë sistemesh efikase pastrimi. Kjo bateri është zemra e sistemeve Rovus 360 dhe mund të përdoret për larësin me presion, fshesën e dorës dhe kompresorin e ajrit, të cilët shiten ndaras. Në paketim përfshihet një bateri zëvendësuese, e cila ju siguron që çdo herë t'i furnizoni me fuqi pajisjet e pastrimit Rovus 360.

VËMENDJE: Në paketim nuk përfshihet mbushësi i baterisë. Mbushësi përfshihet në setin Larës uji me presion. Ose, mund ta merrni setin Pajisje shumëfunksionale Rovus 360, e cila përfshin të gjithë aksesorët dhe mund të përdoret për lloje të ndryshme pastrimi dhe mirëmbajtje të shtëpisë.

Aksesor: Bateri për pajisjet Rovus 360 Rovus
Stock: 1
Koha e arritjes: 3 ditë pune
Telefono falas në: 0800 100 50
Më shumë

Linja e re Rovus 360, përdorë të njëjtën njësi bazë apo bateri për një sërë sistemesh efikase pastrimi. Kjo bateri është zemra e sistemeve Rovus 360 dhe mund të përdoret për larësin me presion, fshesën e dorës dhe kompresorin e ajrit, të cilët shiten ndaras. Në paketim përfshihet një bateri zëvendësuese, e cila ju siguron që çdo herë t'i furnizoni me fuqi pajisjet e pastrimit Rovus 360.

VËMENDJE: Në paketim nuk përfshihet mbushësi i baterisë. Mbushësi përfshihet në setin Larës uji me presion. Ose, mund ta merrni setin Pajisje shumëfunksionale Rovus 360, e cila përfshin të gjithë aksesorët dhe mund të përdoret për lloje të ndryshme pastrimi dhe mirëmbajtje të shtëpisë.

Më shumë
Përshkrimi

Zemra e linjës Rovus 360

TLinja Rovus 360 përmban vegla / pajisje pa kabllo dhe përdorin të njejtën bateri apo njësi bazë. Në paketim përfshihet një bateri të cilën mund ta bashkangjitni në larësin me presion, fshesën e dorës apo kompresorin e ajrit. Me këto pajisje, pastrimi apo mirëmbajtja e shtëpisë dhe hapësirës jashtë saj është më e lehtë.

Bateri për pajisjet Rovus 360

Më shumë fuqi aty ku ju duhet

Kjo bateri litiumi 18V 2000 mAh instalohet lehtë në pajisjet Rovus 360 dhe rimbushet për 60-90 minuta. Një bateri rezervë është gjithmonë një zgjedhje e mençur, sepse mund të ketë raste kur bateria e parë ju ka mbaruar dhe nuk keni rrymë për ta rimbushur. Në këtë rast, thjesht instalojeni baterinë rezervë, pa pasur nevojë ta ndërpreni punën apo ta shtyni për më vonë.

Bateri për pajisjet Rovus 360

Vlerësimet e Konsumatorëve (0 Vlerësime)

Ky produkt nuk ka ndonjë vlerësim...

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star