SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Aksesorë për Fshesë dore Rovus 360 Rovus

Bëhu i pari në vlerësimin e këtij produkti
ID: 110069435 SKU: 110069435
Photo
Video

Fshesa e dorës është një pajisje kompakte e cila ju mundëson pastrim të fuqishëm me vakum deri në 30 minuta (me një mbushje). Sigurohuni që fshesa juaj është çdo herë gati dhe efikase, duke ia shtuar setin me 2 filtera zëvendësues. Duke ia ndërruar rregullisht filterat, sistemi thithës punon më mirë dhe ajri është më i pastër nga alergjenët që e irritojnë lëkurën. Filterët janë të ripërdorshëm.

Aksesorë për Fshesë dore Rovus 360 Rovus
Koha e arritjes: 3 ditë pune
Telefono falas në: 0800 100 50
Më shumë

Fshesa e dorës është një pajisje kompakte e cila ju mundëson pastrim të fuqishëm me vakum deri në 30 minuta (me një mbushje). Sigurohuni që fshesa juaj është çdo herë gati dhe efikase, duke ia shtuar setin me 2 filtera zëvendësues. Duke ia ndërruar rregullisht filterat, sistemi thithës punon më mirë dhe ajri është më i pastër nga alergjenët që e irritojnë lëkurën. Filterët janë të ripërdorshëm.

Më shumë
Përshkrimi

Sigurohuni që fshesa e dorës të punojnë në gjendje të përkryer

Fshesa e dorës Rovus 360 është pajisje kompakte, por e fuqishme. Me vetëm një mbushje me 5kPa të fuqisë thithëse të pastër, ju mundëson të pastroni deri në 30 minuta. Dizajni pa kabllo nënkupton se mund ta përdorni kudo - në shtëpi, veturë, garazhë, zyre e madje edhe në kamping. Duke ia shtuar setin me dy filtera zëvendësues, ju do të siguroheni që fshesa juaj të punojë në mënyrë efikase edhe pas një kohe të gjatë.

Filtera për Fshesë dore Rovus 360

Dy filtera që instalohen lehtë

Ky set është dizajnuar posaçërisht për fshesën Rovus 360, andaj edhe ndërrimi apo instalimi i tyre bëhet lehtë. Filteri mund t'i kap grimcat e imta në ajër dhe të sigurojë ajër më të pastër në shtëpinë tuaj. Filteri mund të lahet, pra është i ripërdorshëm. Në këtë set përfshihen 2 filtera.

Filtera për Fshesë dore Rovus 360

Vlerësimet e Konsumatorëve (0 Vlerësime)

Ky produkt nuk ka ndonjë vlerësim...

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star