SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Aksesor: Çantë për Larës uji Rovus 360 Rovus

Bëhu i pari në vlerësimin e këtij produkti
ID: 110069438 SKU: 110069438
Photo
Video

Larës uji me presion është një pajisje kompakte që ju mundëson ujë me presion të lartë kudo që ju duhet. Ky larës mund ta marrë ujin nga rubineti, kova, lumenjtë, etj., dhe me të mund ta pastroni veturën, ballkonin, oborrin, ta ujitni kopshtin dhe jo vetëm. Me këtë çantë të dizajnuar posaçrisht për të, ju mund ta mbani setin më të organizuar dhe lehtësisht ta merrni me vete kudo që ju duhet.

Aksesor: Çantë për Larës uji Rovus 360 Rovus
Stock: 1
Koha e arritjes: 3 ditë pune
Telefono falas në: 0800 100 50
Më shumë

Larës uji me presion është një pajisje kompakte që ju mundëson ujë me presion të lartë kudo që ju duhet. Ky larës mund ta marrë ujin nga rubineti, kova, lumenjtë, etj., dhe me të mund ta pastroni veturën, ballkonin, oborrin, ta ujitni kopshtin dhe jo vetëm. Me këtë çantë të dizajnuar posaçrisht për të, ju mund ta mbani setin më të organizuar dhe lehtësisht ta merrni me vete kudo që ju duhet.

Më shumë
Përshkrimi

Fuqia pastruese e ujit me presion të lartë

Larësi me presion është pajisje pastrimi, që mund të tërheqë ujë nga shishja, kova, lumi apo ndonjë burim tjetër uji, në shtëpi ose jashtë saj. Motori i fuqishëm shpërndan 22 bars të presionit të ujit, duke ju mundësuar t'i hiqni papastërtitë më lehtë. Për t'i ruajtur më mirë larësin dhe aksesorët përcjellës, kemi dizajnuar këtë çantë praktike.

Çantë për Larës uji Rovus 360

Organizoni dhe ruani veglat tuaja

KMbani larësin dhe veglat përcjellëse të sigurta dhe gati për përdorim në çdo kohë, me këtë çantë praktike, të dizajnuar posaçrisht për të. Është e qëndrueshme, ka dy doreza praktike dhe rripa për përdorim më të lehtë. Në të mund t'i mbani veglat më të organizuara dhe t'i merrni lehtësisht me vete nëse ju duhen jashtë shtëpisë.

Çantë për Larës uji Rovus 360

Linja Rovus 360

Linja e re Rovus 360 ofron një gamë sistemesh pastrimi të cilat përdorin të njejtën bateri ose njësi bazë, duke ju ofruar fuqinë që ju duhet. Së bashku, ofrojnë një set veglash pa kabllo, që do t'ju ndihmojnë ta mbani pastërtinë në shtëpi apo edhe jashtë saj. Kjo linjë ka pajisje të ndryshme, si kompresor të ajrit, larës me presion, fshesë dore etj.

Çantë për Larës uji Rovus 360

Vlerësimet e Konsumatorëve (0 Vlerësime)

Ky produkt nuk ka ndonjë vlerësim...

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star