SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Filtera për Fshesë Nano Multiuse Rovus

Bëhu i pari në vlerësimin e këtij produkti
ID: 110071911 SKU: 110071911
Photo
Video

Keni një fshesë vakumi Nano Multiuse? Sigurohuni që fshesa juaj të jetë çdo herë në gjendje të mirë dhe të ofrojë performancë të shkëlqyer pastrimi. Shtojani fshesës suaj setin me dy filtera të dizajnuar posaçërisht për të. Filterët HEPA H13 pastrojnë me efikasitet 99.95%, duke bllokuar nanogrimcat e dëmshme.

Filtera për Fshesë Nano Multiuse Rovus
Stock: 3
Koha e arritjes: 3 ditë pune
Telefono falas në: 0800 100 50
Më shumë

Keni një fshesë vakumi Nano Multiuse? Sigurohuni që fshesa juaj të jetë çdo herë në gjendje të mirë dhe të ofrojë performancë të shkëlqyer pastrimi. Shtojani fshesës suaj setin me dy filtera të dizajnuar posaçërisht për të. Filterët HEPA H13 pastrojnë me efikasitet 99.95%, duke bllokuar nanogrimcat e dëmshme.

Më shumë
Përshkrimi

Filterë të dizajnuar posaçërisht për Fshesën Nano Multiuse

Fshesa Nano Multiuse është një pajisje fleksibile 2në1, që ju mundëson pastrim vakumi në dysheme si dhe në zonat e tjera më të vështira për t’u arritur. Fshesa është e pajisur me filter HEPA H13, për t’i larguar alergjenët, irrituesit dhe aromat e pakëndshme. Megjithatë, filterët me kalimin e kohës mund të bllokohen. Andaj, shtojani këtë set shtesë me 2 filterë HEPA H13, për t’u siguruar që pajisja do të jetë çdo herë në gjendje të mirë për pastrim.

Filtera për Fshesë Nano Multiuse

Prodhuar sipas standarteve më të larta

Filterët HEPA H13 përdoren nëpër shtëpi, zyre apo kudo që nevojitet ajri i pastër. Rrjeta ultra-fine ka fuqi pastrimi me efikasitet 99.95%, duke kapur dhe larguar edhe grimcat më të vogla të dëmshme. Në këtë mënyrë, ajri që ka hyrë brenda fshesës, do të dalë më i pastër dhe më i freskët. Përderisa një fshesë e zakonshme mbledhe pluhurin dhe qimet e kafshëve, një fshesë me filter HEPA H13 mund ta pastrojë ambientin e brendshëm edhe nga poleni, alergjenët dhe irrituesit e tjerë, për t’ju siguruar një shtëpi më të shëndetshme.

Filtera për Fshesë Nano Multiuse

Montohen për disa sekonda

Për shkak se janë dizajnuar posaçërisht për këtë fshesë, filterët ndërrohen shumë lehtë, pa pasur nevojë për ndonjë vegël. Mbani një set shtesë në koleksionin tuaj të pastrimit, për t’u siguruar që fshesa juaj t’ju sigurojë çdo herë performancë të shkëlqyer pastrimi.

Filtera për Fshesë Nano Multiuse

Seti përmban:

  • 2 filterë HEPA H13
Filtera për Fshesë Nano Multiuse

Vlerësimet e Konsumatorëve (0 Vlerësime)

Ky produkt nuk ka ndonjë vlerësim...

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star