Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Filtera për Fshesë thithëse & larëse Nano Rovus

Bëhu i pari në vlerësimin e këtij produkti
ID: 110067516 SKU: 110067516
Photo
Video
-20%

Fshesa thithëse & larëse Nano është pajisje 3në1, me një dizajn të avancuar dhe aftësi për t’i filtruar grimcat nano. Mund ta përdorni për vakumim të thatë, të lëngët dhe për fryrje. Me këta filtera zëvendësues, tash mund të siguroheni që ta mbani në gjendje të mirë për një kohë më të gjatë. Seti ka dy filtera HEPA H13, të cilët janë të pasur me trajtim anti-bakterial.

Mbushe shpinë plot, se kjo ofertë vjen veç 1 herë në mot!
Filtera për Fshesë thithëse & larëse Nano Rovus

Çmimi i rregullt: 14,90 €


Çmimi special: 11,92 €

Koha e arritjes: 2-5 ditë
Telefono falas në: 0800 100 50
Më shumë

Fshesa thithëse & larëse Nano është pajisje 3në1, me një dizajn të avancuar dhe aftësi për t’i filtruar grimcat nano. Mund ta përdorni për vakumim të thatë, të lëngët dhe për fryrje. Me këta filtera zëvendësues, tash mund të siguroheni që ta mbani në gjendje të mirë për një kohë më të gjatë. Seti ka dy filtera HEPA H13, të cilët janë të pasur me trajtim anti-bakterial.

Më shumë
Përshkrimi

Pastrim dhe filtrim nano

Fshesa thithëse & larëse Nano sjellë në shtëpinë tuaj fuqinë e teknologjisë ciklonike dhe filtrimin nano! Në këtë mënyrë, ju mund të pastroni më shpejt, më lehtë dhe në mënyrë më efektive. Një risi që ka kjo fshesë, është sistemi i avancuar i filtrimit, i cili kapë edhe grimcat më të vogla.

  • Filtera për Fshesë thithëse & larëse Nano
  • Filtera për Fshesë thithëse & larëse Nano
  • Filtera për Fshesë thithëse & larëse Nano
  • Filtera për Fshesë thithëse & larëse Nano

Mirëmbajeni fshesën me filterët HEPA H13

Me kalimin e kohës, filterët në mënyrë natyrale mund të bllokohen, dhe si rrjedhojë zvogëlohet edhe fuqia e thithjes. Por me këtë set zëvendësues të filterëve HEPA H13, ju do ta mbani fshesën çdo herë në gjendje të mirë.

Filtera për Fshesë thithëse & larëse Nano

Për më shumë pastërti në shtëpinë tuaj

HEPA njihet për pastrim me efikasitet të lartë të ajrit, andaj filterët HEPA përdoren në plot produkte për pastrimin e ajrit, në fabrika, spitale dhe jo vetëm. Filterët HEPA H13 mund të pastrojnë me efikasitet 99.95%, dhe lehtësisht largon edhe grimcat më të vogla. Në këtë mënyrë, ju siguron një ambient më të pastër dhe më të freskët.

Filtera për Fshesë thithëse & larëse Nano

Vlerësimet e Konsumatorëve (0 Vlerësime)

Ky produkt nuk ka ndonjë vlerësim...

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star