SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Pest Repeller (2 copë)

100 100 2
SKU: 99-1000026562
Photo
Video

Hiqni qafe brejtësit me Pest Repeller, një pajisje elektronike e cila i largon brejtësit dhe dëmtuesit e tjerë me funskion elektromagnetik. Pajisja është e sigurtë për t’u përdorur jashtë e brenda, dhe mbulon një sipërfaqe deri në 230m2. Funksionon 24/7, dhe nuk ka nevojë të rimbushet. Në paketim përfshihen dy pajisje Pest Repeller.

Pest Repeller (2 copë)
Për më shumë informata ju lutem zgjidhni variantin e produktit.
Telefono falas në: 0800 100 50
Më shumë

Hiqni qafe brejtësit me Pest Repeller, një pajisje elektronike e cila i largon brejtësit dhe dëmtuesit e tjerë me funskion elektromagnetik. Pajisja është e sigurtë për t’u përdorur jashtë e brenda, dhe mbulon një sipërfaqe deri në 230m2. Funksionon 24/7, dhe nuk ka nevojë të rimbushet. Në paketim përfshihen dy pajisje Pest Repeller.

Më shumë
Përshkrimi

Hiqni qafe brejtësit & dëmtuesit e tjerë me një pajisje 100% të sigurtë

A janë brejtësit & dëmtuesit e tjerë ‘mysafirë të paftuar' në shtëpinë tuaj? A doni t’i hiqni qafe, por pa përdorur produkte toksike?

Atëherë përdoreni produktin më të sigurtë në treg! Pest Repeller është jashtëzakonisht efikas dhe funksionon duke përdorur pulse elektromagnetike, të cilat e irritojnë sistemin nervor të dëmtuesve dhe i bëjnë të largohen nga shtëpia.

Thjesht, vendoseni në prizë dhe vazhdoni me punët apo planet tjera.

Kur e përdorni, rekomandohet ta vendosni sa më në qendër të hapësirës. Po ashtu, vendosni pajisjet në skajet e kundërta të secilit kat alternativ në ndërtesat shumëkatëshe.

Pest Repeller

Për një shtëpi pa brejtës dhe dëmtues të tjerë

Pest Repeller është një pajisje teknologjike e avancuar dhe e fuqishme, e cila i largon brejtësit & dëmtuesit e tjerë pa përdorur kimikate apo bateri. Vetëm vendoseni në prizë dhe vazhdoni me obligimet që keni. Kjo pajisje është e sigurtë për qen dhe mace, pra nuk i dëmton këto kafshë. Pest Repeller funksionon shumë mirë kundër brejtësve dhe dëmtuesve të tjerë.

Pest Repeller

Largoni brejtësit nga çdo hapësirë

Kjo pajsije funskionon në një sipërfaqe deri në 230 metra katrorë, pra lehtësisht mund ta mbrojë nga brejtësëit një shtëpi apo banesë të tërë. Në një paketim vinë dy pajisje Pest Repeller - njërën mund ta përdorni në shtëpi apo banesë, kurse tjetrën ta merrni me vete për hapësirat e tjera, si në zyre, shtëpi pushimore, ose ta vendosni në tavan, bodrum, garazh, etj. Pest Repeller është i dobishëm për t’u përdorur në:

 • Pest Repeller

  Qilar apo depo

 • Pest Repeller

  Terracë

 • Pest Repeller

  Dhomën e fëmijëve

 • Pest Repeller

  Dhomën e ndejës

 • Pest Repeller

  Kuzhinë

 • Pest Repeller

  Dhomën e fjetjes

Çfarë sekreti fshihet pas Pest Repeller?

Pest Repeller është pajisje e re teknologjike e cila ju ndihmon t’i hiqni nga shtëpia brejtësit (sikurse minjtë për shembull) dhe ‘mysafirët’ e tjerë të padëshiruar.

Kjo pajisje lëshon pulse elektromagnetike përmes instalimeve elektrike standarte që ka secila shtëpi. Këto pulse e irritojnë sistemin nervor të brejtësve dhe bëjnë që ata të largohen brenda disa javësh nga shtëpia. Pra, pajisja nuk i mbytë, por vetëm i irriton dëmtuesit.

VËMENDJE: Mos e përdorni Pest Repeller nëse ju mbani në shtëpi ndonjërën nga këto kafshë: vizon, mi hamster, chinchilla, gerbil, derr guinea, tarantula apo ndonjë brejtës tjetër. Kjo pajisje u bën dëm atyre.

Pest Repeller

Më shumë se dy milionë copë të shitura

Falë Pest Repeller, më shumë se një milion shtëpi & banesa në mbarë botën janë të pastra nga brejtësit & dëmtuesit e tjerë. Kjo pajisje e veçantë e mbronë shtëpinë dhe familjen tuaj, sepse:

 • Largon minjtë, kacabujt, dhe dëmtues të tjerë;
 • Nuk është e dëmshme për fëmijët apo kafshët shtëpiake jo-brejtëse (mace, qen);
 • Përdoret dhe mirëmbahet lehtë - vetëm vendoseni në prizë;
 • Mirëmbahet dhe përdoret lehtë - thjesht vendoseni në prizë
 • Funksionon deri në 230 metra katrorë;
 • Është miqësore ndaj mjedisit dhe jashtëzakonisht efektive
Pest Repeller
Informata shtesë

Informata teknike

 • punon 24 orë në ditë, 7 ditë në javë
 • 220-240 V, 50 Hz
 • më pak se 10W
 • funskionon deri në 230 metra katrorë në banesa apo shtëpi
 • funksionon përmes prizës elektrike, përdorë qarkun e shtëpisë
 • ka tregues aktiv të kuq dhe dritë të gjelbër për natën

Si funksionon?

 1. Kur e përdorni, rekomandohet ta vendosni sa më në qendër të hapësirës. Po ashtu, vendosni pajisjet në skajet e kundërta të secilit kat alternativ në ndërtesat shumëkatëshe.
 2. Kyçeni në një prizë elektrike në mur. Nëse priza funskionon me ndonjë ndërprerës, sigurohuni që ajo është i ndezur.
 3. Një dritë e gjelbër do të ndizet dhe bashkë me treguesin e kuq do të ndriçojnë nëse pajisja është e ndezur.
 4. Pasi ta keni kyçur, pajisja fillon ciklin për largimin e brejtësve.

JU LUTEM TA KENI PARASYSH: gjatë ciklit OFF drita e kuqe nuk ndizet.

MOS E PËRDORNI PEST REPELLER nëse ju mbani në shtëpi ndonjërën nga këto kafshë: vizon, mi hamster, chinchilla, gerbil, derr guinea, tarantula apo ndonjë brejtës tjetër. KJO PAJISJE I BËN DËM ATYRE.

Ju mund ta lini Peller Repeller të kyçur me muaj dhe të ndjeheni të sigurtë e të mbrojtur gjatë gjithë vitit. Ky aparat nuk ndërhyn në funksionimin e pajisjeve të tjera elektrike.

Vlerësimet e Konsumatorëve (1 Vlerësime)

5

1 vlerësime

1 Produkte

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

skender

www.topshop-ks.com

shum e mir
paisje intersante dhe elet per perdorim