Fito 1000 € për 8 orë gjumë

Apliko për punën e ëndrrave

A ke imagjinu naj herë me i fitu 1000€ veç t’u flejtë? Dormeo këtë ëndërr ta bën realitet! Nëse je gjumash/e përnime, apliko për punën e ëndrrave!
Një gjumash apo gjumashe fatlume do t'i fitojë 1000 € kesh për vetëm 8 orë gjumë!

Provo fatin, se gjumit mundesh me ia pa hajrin! Apliko në garën e famshme të gjumashëve,
e cila organizohet paralelisht në 22 shtete të botës nga Dormeo!

Formulari për aplikim

*Fusha të detyrueshme

  Gjinisë
  Emri dhe mbiemri
 • Mosha
  Nr. i telefonit
 • E-mail
  Profili juaj në Instagram
 • A mund të flini në një ambient me zhurmë?
  Cili është vendi më i çuditshëm që ke fjetur ndonjëherë?
 • Komentet

Dormeo
Dormeo
Dormeo

Sa orë keni fjetur më së shumti?

1 orë
 
72 orë

Pse jeni kandidati i përsosur për këtë punë?

(Më së shumti 400 karaktere)