Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Zgjidhni dyshekun i cili i përshtatet më shumë preferencave tuaja!

Rrotulloni telefonin tuaj per te shiquar me mire!
 
Periudha provuesetooltip_sm_mkt_trial_period
GarancioniNe ofrojmë garancion për periudha të gjata
Deri në 15 vite për qetësi të plotë shpirtërore. Me kaq garancion, nuk keni arsye pse mos ta provoni.
FortësiaAta që flejnë në shpinë zakonisht preferojnë dyshekë mesatar apo të fortë. Ata nuk preferojnë dyshekët e butë për shkak se presioni në trup është më i shpërndarë në mënyrë të barabartë se te personat që flejnë në stomak apo veçanërisht ata që flejnë në krah.
Ata që flejnë në krah preferojnë dyshekë mesatar apo të butë. Kjo për faktin se presioni fokusohet në legen dhe krahë, një sipërfaqe relativisht e vogël.
Ata që flejnë në stomak preferojnë dyshek mesatarisht të fortë. Shumë fortësi mund të shkaktojë presion në pjesën e përparme të legenit dhe gjunjë, kurse shumë butësi mund të shkaktojë që personi të zhytet fellë në dyshek gjë që shkakton dhimbje qafe.
LartësiaPrej 14cm në 27cm
BazaShpuza/sfungjeri Ecocell© është zhvilluar posaçërisht për të garantuar suport (mbështetje adaptuese) e cila mban elasticitetin gjatë gjithë kohës. Përveç kësaj shpuza/sfungjeri është Ecogreen pasi trajtohet me vaj ricini i cili ka veti anti-bakteriale dhe ndikon në mirëqënien tonë. Sustat sfungjerike, me dizajnin e tyre unik revulucionar në formën e hojeve të bletës, janë të përbëra prej shpuzes/sfungjerit Ecocell© dhe shpuzes/sfungjerit memorues për komfort dhe mbështetje supreme/maksimal.
Berthame e dyfishte2 baza të ndryshme në 1 dyshek. Dyshekët nga dimenzioni 140cm e lartë kanë mundësinë e rrotullimit të bazës, një rrotulim i bazës së dyshekut mund të ndryshon fortësinë e dyshekut që ju përshtatet nevojave tuaja pamarrë parasyshë personit që flen afër jush.
Berthame e kthyeshmeDisa pëlqejnë fortësinë e disa butësinë në dyshek. Dyshekët Dormeo kan 2 nivele të ndryshme të fortësisë. Nëse ju nuk jeni të sigurtë se cila fortësi e dyhskut ju pështatet atëher me këtë dyshek keni mundësine që përmes një rrotullimi të bazës së dyshekut ju të ndryshoni fortësine e dyshekut.
Mbështjellësi mund të pastrohetZinxhiri rreth dyshekut e bën të lehtë për t'u hequr
Dysheki juaj qëndron i pastër dhe higjienik për një kohë të gjatë.
Shpuzë memorueseShtresa memory i përshtatet trupit tuaj
Shtresa memory ndjen peshën dhe temperaturën e trupit tuaj dhe e mban në mend atë. Shtresa pgjigjet për pozitën dhe formën e trupit tuaj dhe bën rregullimin e nevojshëm për të plotësuar nevojën e trupit tuaj. Ajo kthehet në formën e saj origjinale sapo të hiqni presionin.
Trajtim antibakterialTrajtimi CleanEffect®ka veti anti-bakteriale dhe anti-pluhur, gjë që mundëson dysheku juaj të jetë i pastër dhe pa aroma për një gjumë shumë më të shëndetshëm.
Çmimi special
Çmimi prej
Cmimi me zbritje
COMFORT
30 de zile
10 vite
Shumë i fortë
16 cm
Ecocell®
 
 
 
 
Nga 199,90 € Nga
Nga 199,90 € Nga
VITALITY
30 days
15 vite
e ndryshueshme, i butë, pak i fortë, Mesatarisht i fortë, I fortë
18 cm
Ecocell®
Nga 299,90 € Nga
Nga 299,90 € Nga
HARMONY
60 days
15 vite
Mesatarisht i fortë
18 cm
Ecocell®
 
 
Nga 309,90 € Nga
Nga 309,90 € Nga
30 days
15 vite
e ndryshueshme, Mesatarisht i fortë, I fortë
23 cm
Ecocell®, 3 cm Octaspring® susta sfungjerike, 10 cm susta sfungjerike
 
 
Nga 429,90 € Nga
Nga 429,90 € Nga
 
15 vite
e ndryshueshme, pak i fortë, Mesatarisht i fortë
27 cm
Ecocell®, 2 cm sfungjer Memorues, 2x3cm susta sfungjerike, 10 cm susta sfungjerike
Nga 599,90 € Nga
Nga 599,90 € Nga
 
15 vite
e ndryshueshme, pak i fortë, Mesatarisht i fortë
23 cm
Ecocell®, sfungjer Memorues, octaspring, metal springs
Nga 499,90 € Nga
Nga 499,90 € Nga
Më shumë info
Përshtatshmëri 3D që mbështet të gjithë trupin
Ajrosje maksimale
Mbështetje ergonomike për të gjithë pjesët e trupit
Trajtim Adaptive për stabilizimin e temperaturës
Qëndrushmëri e lartë e cila nuk transferon lëvizjet e partnerit
Nuk deformohet me kalimin e kohës