SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Si t'i përdoni kuponët?

Ju keni pranuar kupon kursimi i cili mund të përdoret në uebfaqen e Dormeos. Ja si të përdorni kuponin e pranuar.

1. Zgjidhni produktin(et) në www.dormeo-ks.com

Zgjidhni produktin që ju dëshironi dhe shtoni atë në shportën tuaj të blerjes duke klikuar 'Shto në Shportë'

2. Aplikoni kuponin tuaj në shportën e blerjes

Për të aplikuar kuponin tuaj, thjesht shtypni kupon kodin në kutinë e kuponit dhe aktivizoni atë duke klikuar në butonin "Aktivizo kuponin".

Zbritja aplikohet në shumën totale të çmimit të produktit.

3. Përfundoni porosinë tuaj

Pasi të shtypni kuponin tuaj dhe aplikoni duke klikuar në butonin "Apliko", ju mund të vazhdoni blerjen tuaj duke klikuar "Përfundoni porosinë".

Ju urojmë blerje të këndshme dhe shpresojmë që ju do të jeni të kënaqur me produktet tuaja.