tooltip after the triger
tooltip after the triger
Agjentët tanë do të ju informojnë për produktet tona. Na telefononi në këtë numër
038 244 644 77
ose na shkruani në: info@dormeo-ks.com
Keni pyetje? Na telefononi.
Për ndihmë dhe porosi thirrni në:038 244 644 77
kërko

Për ndihmë dhe porosi thirrni në:

038 244 644 77

Top ofertat:

Dhuratë
Dyshek iMemory  Silver

Dyshek iMemory Silver

Çmimi juaj: 319,90 EUR

50% zbritje
Jastëku Dormeo Eucalyptus Anatomik

Jastëku Dormeo Eucalyptus Anatomik

Çmimi i rregullt: 49,90 EUR

Çmimi juaj: 24,95 EUR

Kurseni: 24,95 EUR

50% zbritje
Jatëku Dormeo Eucalyptus Klasik

Jatëku Dormeo Eucalyptus Klasik

Çmimi i rregullt: 49,90 EUR

Çmimi juaj: 24,95 EUR

Kurseni: 24,95 EUR

Dyshek Memory 2+12 Fresh

Dyshek Memory 2+12 Fresh

Çmimi juaj: 259,90 EUR

Ofertat tjera:

Tepih Asana

Tepih Asana

Çmimi juaj: 49,90 EUR

Jastëk Memosan Molded Cool

Jastëk Memosan Molded Cool

Çmimi juaj: 59,90 EUR

44,90 EUR Çmimi për anëtarët e Club5

Tepihu Cloud

Tepihu Cloud

Çmimi juaj: 29,90 EUR

19,99 EUR Çmimi për anëtarët e Club5

Seti i mbulesave Dormeo Symphony - vjollcë

Seti i mbulesave Dormeo Symphony - vjollcë

Çmimi juaj: 44,90 EUR

34,90 EUR Çmimi për anëtarët e Club5

Produktet e reja:

Dormeo Morocco Bedding Set

Dormeo Morocco Bedding Set

Çmimi juaj: 49,90 EUR

42,42 EUR Çmimi për anëtarët e Club5

Produk i RI
Dormeo Primavera bedding set blue

Dormeo Primavera bedding set blue

Çmimi juaj: 54,90 EUR

38,43 EUR Çmimi për anëtarët e Club5

Jastëk Air klasik

Jastëk Air klasik

Çmimi juaj: 49,90 EUR

Dyshek Air Comfort

Dyshek Air Comfort

Çmimi juaj: 389,90 EUR

038 244 644 77
Na thirr! Operatorët tanë të thirrjeve do të jenë në dispozicion për dëshirat, sugjerimet dhe pyetjet tuaja.
Garanci
Dyshekët Dormeo janë të përbërë nga materiale të kualitetit superior, prandaj të gjithë dyshekët Dormeo kanë garanci shumë vjeçare.
Pagesa
Nëse ju nuk dëshironi të paguani produktin përnjëherësh, ne do t'ju japim mundësi për ta paguar atë me këste.
SIGURIA
Pagesën e kryeni kur i pranoni produktet, pa rrezikun e keqpërdorimit të kartave të kreditit. Përveç kësaj, ne ju sigurojmë plotësisht të dhënat tuaja personale.
TRANSPORTI
Nuk ka nevojë të shqetësoheni për transportin, Dormeo do t'ju sjellë produktet deri në shtëpinë tuaj.

Ndihma dhe udhëzime për blerje

Zgjidh produktin që u përshtatet

Në hapa të shkurtë dhe të thjeshtë, bazuar në nevojat tuaja ne do t'ju drejtojmë deri tek produkti Dormeo që përshatet egzaktësisht për ju.

Kliko këtu >

Zgjedhësi i dyshekëve

Përdor filterin më poshtë për të zgjedhur dyshekun ideal për ju.

Shiko video nga Dormeo

Nuk mund të vendosni se cili produkt Dormeo bënë për ju? Përgjigja është e thjeshtë, shiko videot dhe pyet këshilltarët tanë.

Kliko këtu >