Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Tabela e krahasimit të dyshekëve

Rrotulloni telefonin tuaj per te shiquar me mire!
 
Çmimi prej
Oferta
GarancioniNe ofrojmë garancion për periudha të gjata
Deri në 15 vite për qetësi të plotë shpirtërore. Me kaq garancion, nuk keni arsye pse mos ta provoni.
FortësiaAta që flejnë në shpinë zakonisht preferojnë dyshekë mesatar apo të fortë. Ata nuk preferojnë dyshekët e butë për shkak se presioni në trup është më i shpërndarë në mënyrë të barabartë se te personat që flejnë në stomak apo veçanërisht ata që flejnë në krah.
Ata që flejnë në krah preferojnë dyshekë mesatar apo të butë. Kjo për faktin se presioni fokusohet në legen dhe krahë, një sipërfaqe relativisht e vogël.
Ata që flejnë në stomak preferojnë dyshek mesatarisht të fortë. Shumë fortësi mund të shkaktojë presion në pjesën e përparme të legenit dhe gjunjë, kurse shumë butësi mund të shkaktojë që personi të zhytet fellë në dyshek gjë që shkakton dhimbje qafe.
LartësiaPrej 14cm në 27cm
Susta Octaspring®Teknologjia ekskluzive Octaspring® kombinon mbështetjen dhe komoditetin e sfungjerit me funksionalitetin e një suste. Teknologjia Octaspring® ofron 8x më shumë ajrosje dhe nuk transmeton lëvizjet. Dizajni prej hojëve të bletëve siguron mbështetje të personalizuar për levizje natyrale të trupit me shumë më pak presion dhe më shumë rehati.
Bërthamë e dyfishtë2 baza të ndryshme në 1 dyshek. Dyshekët nga dimenzioni 140cm e lartë kanë mundësinë e rrotullimit të bazës, një rrotulim i bazës së dyshekut mund të ndryshon fortësinë e dyshekut që ju përshtatet nevojave tuaja pamarrë parasyshë personit që flen afër jush.
Berthame e kthyeshmeDisa pëlqejnë fortësinë e disa butësinë në dyshek. Dyshekët Dormeo kan 2 nivele të ndryshme të fortësisë. Nëse ju nuk jeni të sigurtë se cila fortësi e dyhskut ju pështatet atëher me këtë dyshek keni mundësine që përmes një rrotullimi të bazës së dyshekut ju të ndryshoni fortësine e dyshekut.
Mbështjellësi mund të pastrohetZinxhiri rreth dyshekut e bën të lehtë për t'u hequr
Dysheki juaj qëndron i pastër dhe higjienik për një kohë të gjatë.
Shpuzë memorueseShtresa memory i përshtatet trupit tuaj
Shtresa memory ndjen peshën dhe temperaturën e trupit tuaj dhe e mban në mend atë. Shtresa pgjigjet për pozitën dhe formën e trupit tuaj dhe bën rregullimin e nevojshëm për të plotësuar nevojën e trupit tuaj. Ajo kthehet në formën e saj origjinale sapo të hiqni presionin.
Trajtim antibakterialTrajtimi CleanEffect®ka veti anti-bakteriale dhe anti-pluhur, gjë që mundëson dysheku juaj të jetë i pastër dhe pa aroma për një gjumë shumë më të shëndetshëm.
BazaShpuza/sfungjeri Ecocell© është zhvilluar posaçërisht për të garantuar suport (mbështetje adaptuese) e cila mban elasticitetin gjatë gjithë kohës. Përveç kësaj shpuza/sfungjeri është Ecogreen pasi trajtohet me vaj ricini i cili ka veti anti-bakteriale dhe ndikon në mirëqënien tonë. Sustat sfungjerike, me dizajnin e tyre unik revulucionar në formën e hojeve të bletës, janë të përbëra prej shpuzes/sfungjerit Ecocell© dhe shpuzes/sfungjerit memorues për komfort dhe mbështetje supreme/maksimal.
DYSHEK PREMIUM
Dyshekë - fitues të çmimeve, me materiale cilësore për rehati luksoze, të përshtatura për trupin tuaj dhe pozicionin e gjumit.
Nga 569,90 € Nga
15 vite
e ndryshueshme, Mesatarisht i fortë
27 cm
2 cm shtresë shkume memoruese e qepur në mbështjellës , 1 cm shkumë Formacell , 2 cm shtresë Ecocell , 3 cm shtresë Octaspring e ndarë në 5 zona të mbështetjes , 3 cm shtresë Ecocell 3 cm shtresë Octaspring , 2 cm shtresë Ecocell , 8 cm susta të mbështjel
Nga 529,90 € Nga
15 vite
Mesatarisht i fortë
27 cm
4 cm shtresë shkume Ecocell® , 5 cm shtresë Octaspring® e ndarë në 3 zona të mbështetjes, 3 cm shtresë shkume Ecocell® , 10 cm susta të mbështjella të ndara në 3 zona të mbështetjes, 5 cm shktresë shkume Ecocell®
DYSHEK ME FORTËSI TË NDRYSHME
Dyshekët fleksibil të bërë nga materiale të zgjedhura me kujdes për një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.
Nga 359,90 € Nga
15 vite
i butë, pak i fortë, Mesatarisht i fortë, I fortë, Shumë i fortë
20 cm
2 cm shkumë memoruese e qepur në mbështjellës, Shtresë Ecocell® e fortë (e kaltërt), 3 cm shtresë Octaspring® në formë "S", Shtresë Ecocell® e butë (e portokalltë), 3 zona të mbështetjes
-25%

Nga Çmimi i rregullt: 269,90 € Nga


Çmimi special: 202,43 € Nga

15 vite
Mesatarisht i fortë
18 cm
2 cm shkumë memoruese e qepur në mbështjellës, 3cm shtresë shkume Ecocell®, 3 cm shtresë Octaspring® 3 zona të mbështetjes
Nga 309,90 € Nga
15 vite
i butë, pak i fortë, Mesatarisht i fortë, I fortë
18 cm
Bërthama: Ecocell® me 3 zona në dy anët, 2 cm shkumë memoruese e qepur në mbështjellës, Mbështjellës I trajtuar me poliamide argjendi
DYSHEK ECOCELL®
Shtrat cilësor me bazë të ngurtë që mbështet shpinën tuaj.
Nga 209,90 € Nga
10 vite
Shumë i fortë
16 cm
Ecocell®
-74%

Çmimi i rregullt: 309,90 €


Çmimi special: 79,95 €

Mesatarisht i fortë
16 cm
polyurethane foam (Ecocell®)
Nga 149,90 € Nga
Mesatarisht i fortë
14 cm
polyurethane foam (Ecocell®)
DYSHEK PREMIUM
Dyshekë - fitues të çmimeve, me materiale cilësore për rehati luksoze, të përshtatura për trupin tuaj dhe pozicionin e gjumit.
DYSHEK ME FORTËSI TË NDRYSHME
Dyshekët fleksibil të bërë nga materiale të zgjedhura me kujdes për një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.
DYSHEK ECOCELL®
Shtrat cilësor me bazë të ngurtë që mbështet shpinën tuaj.