SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Higjienë

çdo 2 vite

ndërro jastëkun tënd

Më shumë se

12 MILION NJERËZ

flenë në jastëk Dormeo

Si të përzgjedhim jastëkun perfekt?

Kur ishte hera e parë që keni ndërruar jastëkun tuaj? Ndoshta është koha për një jastëk të ri?

Relaksimi dhe qetësia vijnë kur ju vendosni kokën në një jastëk të rehatshëm dhe shtriheni në një sipërfaqe të butë dhe të ngrohtë pas një dite të gjatë. Ofertat e produkteve Dormeo plotësojnë nevojat e ndryshme tuajat: edhe nëse jeni nga ata që dëshironi të fleni në një mjedis të freskët, ose nëse preferoni shtretër të ngrohtë ose edhe nëse preferoni materiale natyrale.

Të gjithë jastëket tanë Dormeo janë të krijuar të përmirësojnë rehatinë pergjatë gjumit tuaj.

 • Duhet të mbajnë shpinën tuaj në pozicionin e duhur.

 • Duhet të adaptojnë pozitën tuaj të gjumit.

 • Të gjithë jastëkët tanë janë hipoalergjik sepse ne kujdesemi rreth shëndetit tuaj.

Zgjedhja e një jastëku në varësi të formës së tij

Jastëk klasik

Mbushjet e jastëkeve klasik janë më së shumti të perbërë nga mikrofibrat e avansuara Wellsleep® ose Tencel®. Disa nga jastëket kanë fibra nga bamboo, leshi apo mëndafshi. Këta jastëk kanë lartësi të rregullueshme, ashtu që munden lehtësisht të ju përshtaten të gjitha nevojave tuaja. Mund të lahen në makinë-larëse.

Jastëk anatomik

Jastëket anatomik Dormeo janë të perbërë nga materiale viskoelastike me shkumë memoruese. Forma speciale e jastëkut dhe materiali Memory garantojnë mbështetjen e duhur për kokën, qafën dhe krahët tuaj dhe mund të ndihmojnë lirimin e tensonit gjatë gjumit.

Zgjedhja e jastëkut duke ju referuar pozicionit tuaj të gjumit

 • Personat që flenë në shpinë

  Personave që flenë në shpinë ju nevojitet jastëk suportiv. Jastëku duhet të ju siguroj pozicion natyral në boshtin kurrizor, dhe të ju përmirësoj mbështetjen për kokë, qafë dhe krahë.

 • Personat që flenë anash

  Nëse fleni anash është e rendësishme për kokën tuaj të qëndroj në vend, kjo sepse ju nevojitet një jastëk më i lartë dhe me i fortë. Jastëku duhet të ju ndihmoj të mirëmbani pozitën natyrale trupore.

 • Personat që flenë në stomak

  Nëse ju pelqen të flini në stomak juve ju nevojitet një jastëk i butë dhe i ultë që do të mbaj boshtin tuaj kurrizor në pozicionin e duhur. Ju duhet të zgjedhni një jastëk të rrafshët me mbushje mikrofibrash mëndafshi që mund të rregullohet.

 • Personat që flenë në pozita të ndryshme

  Nëse ju ndryshoni pozitat e gjumit shpesh, juve ju nevojitet një jastëk fleksibil që do të jetë i përshtatshëm për gjumë në stomaku tuaj, në shpinë apo anash. Zgjedhni një jastëk mesatarisht të butë që mund të rregullohet në çdo pozicion të gjumit.

Zgjedhni jastëkun tuaj

 • Merrni një meter.
 • Pozicionohuni pranë/perballë një muri. Sigurohuni që jeni duke qëndruar në të njejtin stil siç do të shtriheni në dyshekun tuaj.
 • Poziciononi kokën tuaj kundër murit dhe përdoreni rregullin për të matur zbrazëtirën në mes kokës tuaj dhe murit. Kjo është zbrazëtira që jastëku juaj duhet ta mbush.
 • Bleni vetes një jastëk të shkëlqyeshëm Dormeo.
 • Pasi ta keni blerë jastëkun, vendoseni në mes murit dhe kokës tuaj. Jastëku i duhur për ju do të ju mbaj shikimin përpara me qafën drejtë. Kjo do ti mundësoj boshtit tuaj kurrizor, shpinës dhe kokës tuaj një mbështetje të plotë.

Person që fle anash:

Lartësia juaj:

Lartësia e jastëkut:

195cm plus = Mbi 15cm
185cm - 195cm = 13cm - 15cm
175cm - 185cm = 12cm - 13cm
165cm - 175cm = 11cm - 13cm
155cm - 165cm = 11cm - 12cm
145cm - 155cm = 10cm - 12cm
135cm - 145cm = 9cm - 10cm
Më pak 135cm = 7cm - 8cm

Person që fle në shpinë:

Lartësia juaj:

Lartësia e jastëkut:

195cm plus = 10cm - 15cm
185cm - 195cm = 10cm - 13cm
175cm - 185cm = 10cm - 12cm
165cm - 175cm = 9cm - 12cm
155cm - 165cm = 8cm - 11cm
145cm - 155cm = 7cm - 10cm
135cm - 145cm = 7cm - 10cm
Më pak 135cm = Nën 8cm

Nëse zbrazëtia që keni matur është nën 8cm shiko këta jastëk

 

Jastëku Air Smart Duo

I dizajnuar për të permirësuar çdo pozitë të gjumit. 2 në 1, ana klasike dhe anatomike. Zgjedhni nga dy suportet e ndryshme në një jastëk: mbushja klasike në një anë dhe ergonomike nga tubat e Octaspring® në anën tjetër. Është i ajrosshëm dhe ka mbrojtje antibakteriale. Trajtimi Green Tea në mbështjellës do të ju ndihmoj të relaksoheni. Mbështjellësi lahet në 40°C.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e gjumashëve.

Shikoni më shumë

Jastëku True Evolution 12 cm

Ky është jastëku më i ajrosshëm në botë. Do të ju ofroj gjumë të freskët dhe më higjienik. I ndërtuar me teknologjinë revolucionare Octaspring®, ju dhuron juve një support të jashtëzakonshëm.

I përshtatshëm për personat që flenë anash dhe në shpinë.

Shikoni më shumë

Jastëk Anatomik Mirëmengjesi

I dizajnuar në mënyrë anatomike, jastëku shkrihet në formën e kokës dhe qafës tuaj. Ideal për të gjithë personat që flenë anash dhe në shpinë. Ka një dizajn terheqës. Në dispozicion në 3 ngjyra: E verdhë, Vjollcë dhe Kremë në të bardhë. Mbështjellësi lahet në 40°C.

I përshtatshëm për personat që flenë anash dhe në shpinë.

Shikoni më shumë

Jastëku Anatomic Renew Eucalyptus

Ky jastëk ka berthamën me perbërje të shkumës memoruese. Lartësi të ndryshme të dy niveleve të suportit. Mbështjellësi i perberë me fibra speciale të prodhuara nga pema Eucalyptus permirësojnë ajrosjen dhe thatësinë. Ideale për njerëzit që janë ekologjikisht të vetëdijshëm. Mbeshtjellësi lahet në 40°C.

I përshtatshëm për ata që flenë anash dhe në shpinë.

Shikoni më shumë

Nëse zbrazëtira që e keni matur është nga 8-10 cm shikoni këta jastëk

 

Jastëku klasik Eucalyptus

Ky jastëk ju ofron juve suportin e duhur. Ju mund individualisht të rregulloni lartësinë e jastëkut duke ju referuar te gjitha nevojave tuaja personale. 100% natural, i bazuar në fibrat Eucalyptus ky produkt ka veti të shkëlqyeshme termo-rregullimi. Pastrohet në 60°C, temperaturë që i vret të gjithë pluhurat.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Jastëk klasik Mirëmengjesi/Natën e Mirë

Jastëk atraktiv, klasik, hipoalergjik i ajrosshëm, me materiale të ngrohta. Mund të përdoret gjatë terë vitit. Ju mund të rregulloni lartësinë dhe butësinë e jastëkut. Njera anë ka valëzime me ngjyrë të bardhë derisa tjetra ka material të butë të mendafshtë në ngjyra neutrale. Në dispozicion në 3 ngjyra. Mund të lahet në 40°C.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Jastëk klasik Aloe Vera

Jastëku është i pasuruar me tretmanin Aloe Vera për butësi të shtuar dhe prekje të lëmuar. Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkut dhe butësinë e tij duke ju referuar nevojave tuaja personale. Është hipoalergjik, kështu që është i përshtatshëm për njerëzit që janë të prirur për alergji. Mund të lahet në 60℃, temperaturë kjo që i mbyt marimangat e pluhurit

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Jastëk klasik Natura

Shumë i këndshëm, i ajrosshëm dhe jastëk që mund të përdoret pergjatë terë vitit. I perberë nga mikrofibrat speciale dhe pambuku organik. Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkut dhe butësinë e tij në bazë të nevojave tuaja personale. Jastëku mund të lahet në 40° C.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Jastëk klasik Siena

I butë, i ngrohtë dhe zgjedhja e duhur për të gjithë që kanë nevoj për support ortopedik. Jastëku është i perberë nga mikrofibrat speciale të ajrosshme të cilat kanë absorbim të lagështisë dhe është rezistent ndaj njollave. Lahet në 60°C.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Nëse zbrazëtira që keni matur është me e lartë se 10cm shiko këta lloj të jastëkeve

 

Jastëku True Evolution 16 cm

Ky është jastëku më i ajrosshëm në botë. Ofron gjumë më të freskët dhe më higjienik. I ndërtuar me teknologjinë revolucionare Octaspring®ju dhuron juve suportin e duhur. Mbeshtjellësi pastrohet në 40°C.

I përshtatshëm për ata që flenë anash dhe në shpinë.

Shikoni më shumë

Jastëk klasik Memosan

Jastëku është i perberë nga shkuma memoruese. Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkut në bazë të nevojave tuaja personale. Ju siguron një siperfaqe anti-alergjike dhe të ajrosshme. Mbështjellësi mund të largohet dhe të pastrohet në 60°C, temperaturë kjo që i mbyt marimangat e pluhurit.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Jastëk Anatomik Aloe Vera

Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkut dhe butësinë në bazë të nevojave tuaja personale. Mbushja e dy niveleve: më e madhe dhe më e vogël. E perbërë nga materiali ekologjik. Jastëku mund të lahet në 60°C, temperaturë kjo që i mbyt marimangat e pluhurit.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Shiko të gjitha koleksionet e gjumit

 

Koleksionet e produkteve Dormeo janë prezente pergjatë terë vitit dhe janë të shquara me materiale dhe tretmane. Koleksionet rrisin mundësinë për zgjedhje me të lehtë të produkteve që kanë benefite dhe avantazhe të pafundme.

Jorgani dhe jastëku Natura

Ky set është i perbërë nga pambuku natyral dhe organik i qëndrueshëm. Jorgani është i butë, i lehtë dhe i ngrohtë. Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkut. Mund të lahet në 40°C. Seti për një person ka një jorgan 140x200 cm dhe jastëk 50x70 cm, seti për dy persona përmban një jorgan 200x200 cm dhe jastëk 50x70 cm.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Koleksioni Aloe Vera

Aloe Vera është i ajrosshëm, hipoalergjik dhe i butë. I përshtatshëm gjatë terë vitin. Jastëku është ideal për të gjithë pozitat e gjumashëve. Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkut dhe butësinë duke ju referuar nevojave personale. I perberë me mikrofibrat speciale Aloe Vera. Mund të lahet me 60°C, temperaturë kjo që i mbyt marimangat e pluhurit.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Koleksioni Mirëmengjesi

Seti atraktiv, luksoz me mbushjen e mikrofibrave të avansuara Wellsleep. Jorgan i lehtë, i ngrohtë dhe i ajrosshëm që mund ta përdorni për të gjitha sezonat. Ju mund ta rregulloni lartësinë e jastëkut dhe butësinë. Në dispozicion në 3 ngjyra: kremë në të bardhë, verdhë dhe vjollcë. Seti për një person përfshin: jorgan 140x200 cm dhe jastëk 50x70, seti per dy persona përfshin: jorgan 200x200 cm dhe 2 jastëk.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë

Jastëk dhe jorgan Siena

Seti Siena është një paketë ekonomike e shkëlqyeshme për familjen time. Jorgani mund të përdoret gjatë gjithë vitit dhe jorgani përmirëson suportin. Është ideal për njerëzit që janë të prirur ndaj alergjisë. Mund të lahet në 60°C, tempaturë kjo që i largon marimangat e pluhurit. Seti përmban jorganin 140x200 cm dhe një jastëk me formë klasike me dimensione 50x70 cm.

I përshtatshëm për të gjithë gjumashët.

Shikoni më shumë