Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Si të zgjedhim dyshekun e duhur?

Dysheku është parajsa juaj e përditshme. Ashtu si të tërhiqesh, të relaksohesh, të rrëshqasësh dhe të shpëtosh. Mjafton të ju përgjigjeni pyetjeve të këtij formulari dhe ne do t'ju ofrojmë një rekomandim të thjeshtë për t'ju ndihmuar të zgjidhni dyshekun e duhur për ju. 

Kush do të flejë në dyshekun e ri?


Vetëm

Me partner

Fëmiju
Duhet të zgjidhni një nga përgjigjiet.
 

Cila është pozita më e rehatshme e gjumit për ju?


Në krah

Në shpinë

Në bark

Lëviz shumë
Duhet të zgjidhni një nga përgjigjiet.
 

Si e pëlqeni dyshekun tuaj?


Të jetë i mirë dhe i fortë

Mesatar - jo shumë i fortë & jo shumë i butë

Sa më i butë, aq më mirë
Duhet të zgjidhni një nga përgjigjiet.
 

Çfarë ju prish gjumin tuaj?


Kam dhimbje shpine ose qafe që e bën të vështirë të bie në gjumë.

Zgjohem në mes të natës sepse kam ftoftë ose vapë.

Partneri lëviz shumë dhe më zgjon nga gjumi.

Alergji

Nuk kam probleme
Duhet të zgjidhni një nga përgjigjiet.
 

A dëshironi të keni mundësinë të rregulloni fortësinë e dyshekut tuaj?


Po

Jo
Duhet të zgjidhni një nga përgjigjiet.
 

Çka e zgjon shpesh fëmijën tuaj nga gjumi?


Djersitja intenzive

Alergjia

Asgjë
Duhet të zgjidhni një nga përgjigjiet.
 

Shih më poshtë produktet që përputhen me kërkimin tënd:

 

Disa dyqane janë duke punuar me orar të shkurtuar!

Blej sigurt nga shtëpia!