SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Ja si e dëmtoni pamjen me veprime të përditshme

Ka shumë njerëz që çdo ditë bëjnë veprime të cilat janë të dëmshme për lëkurën, flokët, shëndetin etj. Ajo që këshillohet është që të përpiqeni t’i parandaloni këto veprime.

Ja se cila është mënyra e duhur për ta bërë këtë gjë.

Flini me grim

Grimi bllokon poret e lëkurës dhe si pasojë mund të krijohen puçrra në fytyrë, prandaj është e domosdoshme që para se të flini të fshini grimin nga fytyra.

I krihni flokët kur sapo keni dalë nga dushi

Flokët duhet t’i krihni kur janë të thatë sepse në të kundërt shkaktohet dëmtimi i rrënjës së flokut dhe si pasojë floku fillon të bie.

Prekni vazhdimisht fytyrën

Është një nga faktorët që ndikon në transmetimin e baktereve që keni në duar drejt lëkurës së fytyrës.

Përdorni mjete të nxehta në flokë

Tharja e flokëve, përdorimi i piasterit për shtrirjen e tyre apo edhe mjete të tjera që përdorni për rregullimin e flokëve, të cilat përdorin nxehtësi, janë shumë të dëmshme. Flokët do të bëhen më të dobët dhe do të digjen më shpejt.

Përdorni furça të përdorura të grimit

Përpiquni që t’i pastroni vazhdimisht furçat e grimit dhe t’i lini ato të thahen. Kështu do të mund të kujdeseni më mirë për lëkurën.