SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Këto 4 lule largojnë stresin

Nëse punon në një zyrë me orë të zgjatura, ndoshta përballë një kompjuteri apo pajisjeve të tjera elektronike atëherë duhet të mendoni që ambientit tuaj t’i shtoni të paktën një lule.

Studimet kanë vërtetuar se reduktojnë 30% të lodhjes, dhimbjen e kokës si dhe irritimin e syve. Lulet, përpos të tjerave përmirësojnë raportin tonë me ambientin që na rrethon, pasi përmirësojnë cilësinë e ajrit dhe e pastrojnë atë duke thithur nxehtësinë apo lagështinë. Bimët më të përshtatshme që ekspertët këshillojnë janë:  

  • Saintpaulia       
  • Orkideja   
  • Aloe Vera   
  • Ferns 


Idealja do të ishte që të vendosni nga një lule për çdo një metër katrorë të shtëpisë sonë. Avantazhet shtohen nëse përkujdeseni për to, madje sipas japonezëve nëse u dedikoni këtyre bimëve vëmendje mund t’ju zgjatet jeta!