SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Sa i pa fat ky person fsheh 20 milion dollarë nën Dyshek

Nen dyshek te fshihen gjesendet e vlefshme? 

Ku është vendi më i mirë të fshihen 20 milion dollarë kesh? Ta hapni një gropë dhe ti mbuloni me dhe, apo t'i futni poshtë dyshekut tuaj dhe të flini mbi to?

Një person nga brazili ka fshehur 20 milion dollarë poshtë dyshekut por për fat të keq është zënë keq nga autoritetet.

Në raportin e policisë thuhet se kjo shumë e parave ka ardhur nga një sistem ilegal piramidal.

I dyshuari Cleber Rene ka udhëtuar nga Brazili në Shtete e Bashkuara të Amerikës disa ditë më parë për të filluar bashkëpunimin dhe realizimin e planit piramidal dhe gjetjen e personave adekuat për bashkëpunim.

Sistemet piramidale janë të ndaluara në të gjitha shtetet dhe i dyshuari përpos që humbi paratë mund të kaloj deri 20 vite në burg.

Artikull i sjellë nga Dormeo.