SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Truk i pabesueshëm – si të forcohet IMUNITETI për vetëm 15 sekonda

Ky truk ndihmon kur t’ju bie viroza, ose gripi – shpejt do të shëroheni. Është shumë i thjeshtë dhe krejt pa para, rekomandon profesori i njohur rus.  

Profesor Sergey Bubnovsky, ekspert i njohur rus për kineziterapi (aktivizimin e organizmit dhe përmirësimin e funksioneve të dëmtuara) thotë se ekziston metoda shumë e thjeshtë për forcimin e imunitetit. Çdo ditë në legen qitni ujë shumë të ftohtë, madje edhe të akullt dhe në të zhytni shputat 10 deri 15 sekonda. Pastaj shputat fshini me peshqir dhe mbi to vishni çorape të trasha leshi. Përsëriteni këtë çdo mbrëmje para se të shkoni në gjumë – thotë profesori, në mënyrë që rezultatet shpejt të jenë të arritshme. Ai ka shtuar që nëse tashmë keni virozë, ftohje apo ju mundon kolla, atëherë këtë metodë praktikoni më shpesh – çdo katër orë. Bubnovsky thotë se nuk ekziston frika që gjendja shëndetësore të përkeqësohet për shkak të ujit të akullt, përkundrazi, do të ndiheni gjithnjë e më mirë, shkruan Home Helathy Recipes.  
Pra, të sëmurit në çast i bie imuniteti. Në të vërtetë, imuniteti i dobët ia pamundëson trupit që me sukses të luftojë kundër ftohjes, virozës dhe gripit dhe pikërisht për këtë është shumë me rëndësi të keni sistem imuniteti të fuqishëm, posaçërisht me ardhjen e ditëve të ftohta.