SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

% prej

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Kuptojeni sëmundjen nga dhimbja e kokës

  Kokëdhimbjet janë shumë të zakonshme. Sidoqoftë nganjëherë ato mund të jenë paralajmërim se diçka mund të jetë më serioze. Më poshtë keni diçka që duhet mbajtur mend kur herën tjetër do të iu dhemb koka, se nga shkaktohet ajo. Kokëdhimbjet më të zakonshme janë ato që i shkakton tensioni, sinusi ose edhe migrena.
 • Tavolinat për qëndrim në këmbë, e përmirësojnë shëndetin dhe e rrisin produktivitetin

  Sipas disa studimeve, thuhet se tavolinat për qëndrim në këmbë e rrisin komoditetin në vend të punës, e gjithashtu e rrisin produktivitetin për gati 50 për qind.  
 • Si ta zgjedhni dyshekun e duhur, nëse keni dhimbje shpine?

  Të fjeturit në në dyshekun e gabuar mund të shkaktojë ose ta përkeqësojë dhimbjen e shpinës. Nëse një dyshek nuk ju ofron mbështetjen e duhur, mund të shkaktojë gjumë të dobët, tendos muskujt dhe shtylla kurrizore nuk qëndron në pozitën e duhur. Të gjithë këta faktorë kontribuojnë në dhimbjen e shpinës. Po ashtu, një dyshek duhet t’i përshtatet nevojave personale. Një dyshek që ofron edhe rehati dhe mbështetje për shpinë, ndihmon në zvogëlimin e dhimbjes së shpinës.

 • Këshilla dhe truke se si të bëheni person mëngjesi

  Si zgjoheni në mëngjes? Kryesisht të gjithë duam të flemë pak më shumë! Zgjimi herët është i vështirë. Transformimi në person mëngjesi është gati e pamundur pa shkuar më herët në shtrat. Mëposhtë janë disa këshilla dhe truke se si të bëheni person mëngjesi që e bëjnë ngritjen e hershme më të lehtë.