SHFLETO KATEGORITË
Dyqanet tona
Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

CILI JASTËK ËSHTË I DUHURI PËR TY?

Zbulo se cili është jastëku i përsosur për ty dhe dhe fli si mbi re! :)

1
2
3
4

Në çfarë pozite flini?

Cila është forma e shpatullave tuaja?

Ju doni që jastëku juaj të jetë...

Çfarë lloj jastëku preferoni?

 • Shpinë

 • Anash

 • Bark

 • Pozita të ndryshme

 • E gjerë

 • Mesatarisht e gjerë

 • Mesatarisht e ngushtë

 • E ngushtë

 • I butë

 • Mesatarisht i butë

 • Mesatarisht i fortë

 • I fortë

 • Klasik

 • Anatomik

 • I kombinuar

Jastëk Comfy Relax

Jastëk Comfy Relax

Shijoni rehatinë & mbështetjen e mrekullueshme që ju ofron jastëku Comfy Relax. I mbushur me fibra elastike të avancuara Wellsleep®, të cilat reagojnë ndaj formës dhe presionit të trupit, duke ju dhënë mbështetjen e duhur. Në këtë mënyrë, ju siguron gjumë më të shëndetshëm, pa dhimbje shpine apo qafe. Ka trajtim anti-bakterial, anti-mikrobe dhe anti-pluhur për t’ju siguruar freski & higjienë.

Jastëk klasik Aloe Vera

Jastëk Aloe Vera

Jastëku klasik Aloe Vera është ideal për të gjithë. Ju mund të rregulloni lartësinë dhe fortësinë e jastëkut në bazë të nevojave personale. Është hipoalergjenik, i përshtatshëm në veçanti për personat që janë të prirur ndaj alergjive. Mund të lahet në 60℃, temperaturë e cila i asgjëson mikroorganizmat e pluhurit. Madhësia e jastëkut është 50X70 cm, është i paketuar në qese vakumi të ripërdorshme.

Jastëk klasik Memosan

Jastëk klasik Memosan

Jastëku klasik Memosan është i bërë nga sfungjeri memory dhe është ideal për të gjithë llojet e gjumashëve. Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkut në bazë të nevojave tuaja personale. Ju siguron ambient anti-alergjik dhe të ajrosshëm. Mbështjellësi mund të hiqet dhe të lahet në 60°C, temperaturë e cila i asgjëson mikroorganizmat e pluhurit. Madhësia: 50X70cm.

Jastëk anatomik Aloe Vera

Jastëk anatomik Aloe Vera

Jastëku anatomik Aloe Vera është ideal për të gjithë gjumashët. Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkut dhe butësinë, sipas nevojave tuaja personale. Është punuar nga materiale eko-miqësore. Mund të lahet në 60° C, temperaturë e cila i asgjëson mikroorganizmat e pluhurit. Madhësia: 50x70cm.

Jastëk anatomik Renew Natura

Jastëk anatomik Renew Natura

Jastëku anatomik Renew Natura ju jep mbështetje të përkryer dhe është ideal për personat që flenë anash apo në shpinë. I përbërë nga sfungjeri memory, përshtatet në mënyrë të përkryer në formën e kokës dhe qafës. Mbulesa është e ajrosshme dhe hipoalergjenike dhe siguron absorbim të shkëlqyeshëm të lagështisë. Mbështjellësi mund të hiqet lehtë dhe të lahet në 40°C. Madhësia: 30X50cm.

Jastëk anatomik Sleep & Inspire

Jastëk anatomik Sleep & Inspire

Jastëku anatomik Sleep&Inspire është dizajnuar për të ofruar rehati dhe mbështetje të përshtatshme për personat që flenë anash ose në shpinë. Jastëku ka bërthamë 100% sfungjer memory, i cili i përshtatet formave trupore. Po ashtu, ky jastëk është i pasur me sistemin AirX, për t’ju siguruar freski & ajrosje gjatë tërë natës. Ka madhësi 30x50cm dhe vjen në dy ngjyra të bukura: pjeshkë ose gri.

Jastëk anatomik Memosan

Jastëk anatomik Memosan

Jastëku Memosan 3-shtresor anatomik është i përbërë nga sfungjeri memory dhe është ideal për të gjithë. Ju mund të rregulloni lartësinë dhe fortësinë e jastëkut. Ju ofron ambient gjumi të freskët dhe të ajrosshëm. Mbulesa është 100% pambuk dhe mund të lahet në 60℃, temperaturë e cila i asgjëson mikroorganizmat e pluhurit. Madhësia: 30X50cm.

Jastëk Air+ Smart

Jastëk Air+ Smart

Jastëku Air+Smart me teknologjinë Octaspring®, është dizajnuar për t'ju përshtatur çdo pozicioni të gjumit. Dizajn 2në1, klasik dhe anatomik. Ju mund ta rregulloni lartësinë e jastëkut, varësisht prej nevojave tuaja. është i ajrosshëm dhe anti-bakterial. Në dispozicion madhësia 40x60cm. Mund të lahet në temperaturë 40 °C.

Jastëk True Evolution

Jastëk True Evolution

Jastëku True Evolution Octaspring® është ndër jastëkët më të ajrosshëm në botë. Ideal për personat që flenë anash dhe në shpinë. Ju siguron gjumë më të freskët, më të thatë dhe më higjienik. I prodhuar me tekonologjinë revolucionare Octaspring®, ju dhuron një mbështetje të duhur. Në dispozicion dy lartësi: 12cm dhe 16cm. Mbulesa mund të lahet në 40℃.

Jastëk Air+ Smart

Jastëku Air+Smart me teknologjinë Octaspring®, është dizajnuar për t'ju përshtatur çdo pozicioni të gjumit. Dizajn 2në1, klasik dhe anatomik. Ju mund ta rregulloni lartësinë e jastëkut, varësisht prej nevojave tuaja. është i ajrosshëm dhe anti-bakterial. Në dispozicion madhësia 40x60cm. Mund të lahet në temperaturë 40 °C.

NE NUK JU REKOMANDOJMË

Nëse flini në bark, preferohet që të flini në jastëk të hollë / sheshtë, mesatarisht të butë ose pa jastëk.

Zgjedhja e jastëkut të gabuar mund të çojë deri te dhimbjet e qafës, shpatullave dhe shpinës, si pasojë e tensionit shtesë në qafë dhe shpatulla.

Ne nuk ju këshillojmë

Nëse flini në bark, preferohet që të flini në jastëk të hollë / sheshtë, mesatarisht të butë ose pa jastëk.

Zgjedhja e jastëkut të gabuar mund të çojë deri te dhimbjet e qafës, shpatullave dhe shpinës, si pasojë e tensionit shtesë në qafë dhe shpatulla.